Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Taszak pisze:Interferon zasugerował mi weterynarz. Jeśli chodzi o stan kota "na oko" to nie poszedłbym z nim do weterynarza gdyby nie częste wymioty. Wymiotował od małego, ale ostatnio było gorzej. Gdyby nie to, pewnie umarłby, a ja nie wiedziałbym czemu.
Dziękuje za szybką odpowiedź i podesłanie tego artykułu Raczej zdecyduje się na interferon koci. Nie darowałbym sobie, gdyby umarł a ja nie próbowałem.
Maryla pisze:powinienes chodzic z kotem do dobrego weta - zawsze jest szansa
ja mialam 2 koty z bialaczką znalezione w bardzo złym stanie, jeden przezyl prawie 3 lata, drugi prawie 4 majac na dodatek FIV
przy złych wynikach krwi dostawały EPO - tylko że to dość droga kuracja
interferon podawałam ludzki
przy kocie z bialaczka inne koty powinny byc szczepione szczepionka z białaczką, wedy są bezpieczne
BOZENAZWISNIEWA pisze:Maryla pisze:powinienes chodzic z kotem do dobrego weta - zawsze jest szansa
ja mialam 2 koty z bialaczką znalezione w bardzo złym stanie, jeden przezyl prawie 3 lata, drugi prawie 4 majac na dodatek FIV
przy kocie z bialaczka inne koty powinny byc szczepione szczepionka z białaczką, wedy są bezpieczne
nie sa Maryla bezpieczne...albo:"sa bezpieczne do czasu..."
Maryla pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Maryla pisze:powinienes chodzic z kotem do dobrego weta - zawsze jest szansa
nie sa Maryla bezpieczne...albo:"sa bezpieczne do czasu..."
to nie jest chyba sugestia: nie warto szczepić
ja szczepiłam co 1,5 roku szczepionką Purevax
żaden się nie zaraził, o ile wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości