Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
m3nt0r13 pisze:No wziąłem tego drania bo miałem kotkę i była bardzo spokojna miała humory oczywiście ale do przeżycia , a ten jegomość to bije rekordy .
karmie gościa jakimś kocim bufetem dostepnym w sklepie dla futrzaków panie zachwalały.
Ma ktoś jakieś pojęcie jaka jest cena wykastrowania kota w niemczech ? i czy robi to każdy weterynarz czy jakiś specjalista?
m3nt0r13 pisze:Ma ktoś jakieś pojęcie jaka jest cena wykastrowania kota w niemczech ? i czy robi to każdy weterynarz czy jakiś specjalista?
Marzenia11 pisze:Wiesz co? nie wiem jak to nazwać ale po co wzięłaś kota? Wiedziałaś coś wcześniej nt kotow?
m3nt0r13 pisze:No wziąłem tego drania bo miałem kotkę i była bardzo spokojna miała humory oczywiście ale do przeżycia , a ten jegomość to bije rekordy .
karmie gościa jakimś kocim bufetem dostepnym w sklepie dla futrzaków panie zachwalały.
Ma ktoś jakieś pojęcie jaka jest cena wykastrowania kota w niemczech ? i czy robi to każdy weterynarz czy jakiś specjalista?
m3nt0r13 pisze:jest wredny i wiekszość żeczy widać ze robi po złości i że ma świadomość ze robi coś zle.
mapi_ pisze:I konsekwentne wychowywanie - jeżeli nie odpowiada Tobie np. to, że liże wasze jedzenie na talerzach, czy podżera coś ze stołu, to zabraniajcie mu wchodzić na stół albo w ogóle do kuchni. Podobnie z łazienką, jeżeli zawsze korzysta z okazji i załatwia się do wanny, to po prostu nie wpuszczajcie go do łazienki.
justyna p pisze:mapi_ pisze:
I konsekwentne wychowywanie - jeżeli nie odpowiada Tobie np. to, że liże wasze jedzenie na talerzach, czy podżera coś ze stołu, to zabraniajcie mu wchodzić na stół albo w ogóle do kuchni. Podobnie z łazienką, jeżeli zawsze korzysta z okazji i załatwia się do wanny, to po prostu nie wpuszczajcie go do łazienki.
Mapi, mi sie nie udało, ja raczej polecam polubienie
m3nt0r13 pisze:ciągle jest w stanie nie wiem jak to opisać 'polującym'
Nie daje sie głaskać chyba że jest rozespany ale to też tylko moment i atakuje.
każde wyciagniecie reki w jego kierunku powoduje atak zaczynający sie na początku od wydawało by się zabawy bez udziału pazurów to po 3 sekundach potrafi zadrapać bardzo głeboko i gryzie z całej siły i ucieka.
następnie co jeszcze atakuje każdego goscia po 2 minutowej obserwacji nastepuje atak niby sie łasi a potem drapie naprawde bardzo głeboko że nasi znajomi mówia że jest z tym kotem cos nie tak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 104 gości