Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 25, 2013 20:18 Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!!!

Mieszkała w wynajętym mieszkaniu, razem z dwójką dzieci i czwórką kotów. Było dobrze.
Straciła pracę, wymówiono jej mieszkanie, ma inne poważniejsze problemy,
ale nie jestem upoważniona aby o tym pisać.
Nie może znaleźć pracy, musi się wyprowadzić do końca miesiąca.
Wyjeżdża do rodzinnego miasta, ale rodzina, która ją przygarnie, po wielu bojach zgodziła się na dwa koty!
Dla dwójki nie ma miejsca. :(

Jeden kot to Prezes, ma półtora roku, wychodził czasem, ale po sylwestrze nie pali się do wycieczek.
Jest duży, ma bystre oczy, a na nosku urocze serduszko. Jest więc kotem niezwykłym.
Został przygarnięty z Akademii Medycznej, gdzie kiedyś była masa bezdomnych kotów.

Drugie futro to Fredi, ma cztery lata, jest beczólkowatym kastratem, pieszczochem zazwyczaj.
Lubi być czesany, ma piękne czarne futro. Lubi też się bawić, ma ulubioną zabaweczkę.
Gdy był maleńki ktoś wyrzucił go do kontenera na śmieci, na szczęście dobrzy ludzie znaleźli i wykarmili butelką.

Obrazek
Prezes

Obrazek
Fredi

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Teraz te dwa zadbane, wypieszczone koty mają trafić na ulicę, na mróz.
Myślę, że Fredi nawet nie wie, że istnieje takie miejsce, gdzie kąsa mróz, pod łapkami biały, zimny puch,
biegają złe psy, jeżdżą niebezpieczne, warczące samochody, a nie ma kocyka, pełnej miseczki, szczotki i pieszczot pani.
Koty z serduszkiem szukają człowieka z wielkim sercem, który da im dom.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt sty 25, 2013 20:22 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Biedaki :(
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pt sty 25, 2013 20:34 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Skąd są koty?

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Pt sty 25, 2013 20:35 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

KOTY Z NARNII pisze:Skąd są koty?

Koty są w Gdańsku. Szukamy domów stałych lub chociaż tymczasu.
Obrazek

kotika

Post » Sob sty 26, 2013 9:45 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Podrzucam, bo nie mogę sobie nawet wyobrazić tych kotów na ulicy. :(
Wprost grzechem byłoby zostawić na ulicy niezgułę Frediego,
a Prezes to także kochany kot, można z nim zrobić wszystko.
Obrazek

kotika

Post » Sob sty 26, 2013 9:51 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

podrzucę chociaż
jo.anna

Post » Sob sty 26, 2013 10:27 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Chyba serce by mi pękło gdybym musiała wybierać którego mojego kota oddać. :( Życzę powodzenia w znalezieniu domków.

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Nie sty 27, 2013 13:33 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Domowe koty szukają nowego domu.
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 27, 2013 13:37 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

może taka akcja jak z Puniem na FB by coś dała? ja niestety nie umiem robić wydarzenia ale może by coś pomogło?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie sty 27, 2013 13:38 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

mamaGiny pisze:może taka akcja jak z Puniem na FB by coś dała? ja niestety nie umiem robić wydarzenia ale może by coś pomogło?

Wydarzenie ma być na FB. Czekam na link.
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 27, 2013 13:41 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Podbijam - może ktoś ma znajomych w Gdańsku? Popytajcie :mrgreen:

Sylwia1701

Od: Nie lis 11, 2012 22:12

Post » Nie sty 27, 2013 17:29 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

O rany, biedne koty. I biedni ludzie :(
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie sty 27, 2013 18:22 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Tak. Ale głównie koty. Poniosą wszelkie konsekwencje :(
Ogloszenia? Baner?
Ile mają czasu?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie sty 27, 2013 18:23 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Doczytałam - do końca miesiąca???
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie sty 27, 2013 18:46 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

A może im porobić ogłoszenia wydrukować i porozwieszać np.w sklepach zoologicznych w gabinetach wet. czy u znajomej fryzjerki itd. U nas w Kętrzynie to się sprawdza , nie każdy ma dostep do internetu.Jeśli ktoś zrobi projekt lub napisze ładny tekst do ogłoszenia to ja mogę wydrukować i wysłać do rozwieszenia. Gdyby coś to proszę dać mi znać .
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

[następna]