Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miki27 pisze:Informacje są prosto ze źródła.29października zaoferowałam pomoc przy kotach z działek z Owczej w Poznaniu (okolice Ławicy),którymi teoretycznie zajmuje się fundacja Animal Security. Znalazłyśmy z paula91 10kociąt z czego 7 zostało zabranych oficjalnie do dt a jak zdradziła nam [...] dziewczyna, która mieszka tam i poprosiła o pomoc, [...] zabrała kocięta ale nie do dt, tylko pod przekrętem ze koty są z gminy Swarzędz (Przyborówko ma podpisaną umowę z tą gmina i przyjmuje stamtąd koty)chciała je umieścić w przytulisku u Pani Wandy, która sama już nie daje rady bo opiekuje się sporą gromadką!!!!! Gdy tam zadzwoniłyście powiedzieć co sie święci Pani Wanda odmówiła przyjęcia kociąt noi zaczął sie problem. [...] myślała,ze jest taka sprytna i sprawa się nie wyda, ale trafiła na mnie i paulę91 no i Lucyne,która nie była z nimi (na szczęśćie lojalna!). Bardzo chętnie wkleiłabym link na fb z tego wydarzenia,ale niestety skasowano wszystkie moje posty i wyrzucono mnie z wydarzenia. Paula91była wolontariuszka Anmal Security i odeszła po tym jak widziała co te panny robią. Paula91 jechała to umierającego kota, a [...] do niej dzwoni żeby się pospieszyła na spotkanie z wolontariuszami!!!!
Niestety nadal jest gro naiwnych ludzi, którzy wpłacają im pieniądze, a "pani prezes" fundacji Animal-Security leczy swoją suke Husky Here ZA PIENIADZE DARCZYŃCÓW!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości