UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 22, 2012 21:11 UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Animal-security, "fundacja" z Poznania wzięła ostatnio 7kociat z działek z Owczej i chcieli umieścić je w Przyborówku, przytulisku u Pani Wandy, która sama ma pełno zwierząt pod opieką. Wciskają koty po finnych fundacjach, schroniskach. Czy tak postepuje "fundacja"?? Wstyd i skandal!!! Nic nie robią, wyreczają sie innymi. Uważajcie na nich! Inne poznańskie Fundacje urabiaja sie po łokcie a te panny zrzucają prace na innych. Koteczka Milka, która jest pod ich fundacją ma zapalenie spojówek, to odmowiły dalszego leczenia! Ma już dt ode mnie a te Ja chcą przenieśc do innego dt, zeby nie było nadzoru nad tym , ze nie jest leczona. Na działkach na Owczejzostały jeszcze 3 kociaki, dla Nich nie ma dt, a dla Milki, która jest na dt mają inna miejscówkę???SIc! Poblokowały wszystkie osoby na wydarzeniu, które ujawniły prawdę o ich oszustwach! Tworzą pełno wydarzeń a niczego nie robią. Nawet ciężarnej kotki nie potrafią złapać na sterylkę.

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Pt lis 23, 2012 11:28 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 23, 2012 16:05 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

To faktycznie conajmniej dziwnie wygląda :roll:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt lis 23, 2012 17:55 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Informacje są prosto ze źródła.29października zaoferowałam pomoc przy kotach z działek z Owczej w Poznaniu (okolice Ławicy),którymi teoretycznie zajmuje się fundacja Animal Security. Znalazłyśmy z paula91 10kociąt z czego 7 zostało zabranych oficjalnie do dt a jak zdradziła nam [...] dziewczyna, która mieszka tam i poprosiła o pomoc, [...] zabrała kocięta ale nie do dt, tylko pod przekrętem ze koty są z gminy Swarzędz (Przyborówko ma podpisaną umowę z tą gmina i przyjmuje stamtąd koty)chciała je umieścić w przytulisku u Pani Wandy, która sama już nie daje rady bo opiekuje się sporą gromadką!!!!! Gdy tam zadzwoniłyście powiedzieć co sie święci Pani Wanda odmówiła przyjęcia kociąt noi zaczął sie problem. [...] myślała,ze jest taka sprytna i sprawa się nie wyda, ale trafiła na mnie i paulę91 no i Lucyne,która nie była z nimi (na szczęśćie lojalna!). Bardzo chętnie wkleiłabym link na fb z tego wydarzenia,ale niestety skasowano wszystkie moje posty i wyrzucono mnie z wydarzenia. Paula91była wolontariuszka Anmal Security i odeszła po tym jak widziała co te panny robią. Paula91 jechała to umierającego kota, a [...] do niej dzwoni żeby się pospieszyła na spotkanie z wolontariuszami!!!!
Niestety nadal jest gro naiwnych ludzi, którzy wpłacają im pieniądze, a "pani prezes" fundacji Animal-Security leczy swoją suke Husky Here ZA PIENIADZE DARCZYŃCÓW!!!!!!!

Usunęłam imię i nazwisko - proszę nie umieszczać personaliów bez zgody osób zainteresowanych!
alix76

miki27

Post » Pt lis 23, 2012 20:24 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

[...]
Właśnie 6 osób z Animal Security odwiedziło mnie w domu, pod pretekstem odniesienia mi klatki, zaczęli się na mnie drzeć pod moim blokiem. Chciałam podpisać kwitek, że odebrałam klatkę, ale kiedy zaczęto kierować do mnie zaczepki odmówiłam, jak powiedziałam, że nie podpiszę kwitka, że odebrałam klatkę to zaczęli mi wyd...zierać klatkę z rąk, totalna dzicz! Aż strach się bać. Banda kretynów! Niech usłyszę jeszcze jedno słowo, że ta fundacja jest normalna... W 6 osób na mnie jedną, żeby niby oddać klatkę, a robią burdel pod moim domem! PORAŻKA!!! 6 osób mają, żeby oddać klatkę, ale, żeby się ruszyć do kotów nie ma nikogo! WSTYD!

http://www.facebook.com/home.php#!/paul ... 0131566430

To jest Fundacjka? [...] wice-prezes fundacji Animal-security, zaczeła obrażać Paulinę, szarpac klatkę. Nachodzą ludzi, którzy na Nich donieśli i nas zastraszają!!! Co robic w takiej sytuacji? One sa nienormalne!
Ostatnio edytowano Wto sie 19, 2014 9:23 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 4 razy
Powód: Usunęłam imię i nazwisko - proszę nie umieszczać danych osobowych.

miki27

Post » Pt lis 23, 2012 20:46 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Nagrać i na policję.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lis 23, 2012 20:55 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

teraz juz wiem felin, ale kto by sie spodziewał, ze banda kretynów przyjdzie wieczorem pod dom i zacznie się szarpanina?! na forum to jest saggi

miki27

Post » Pt lis 23, 2012 21:53 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Masakra jakaś, brak słów...

juli88

Od: Śro lip 01, 2009 5:45

Post » Pt lis 23, 2012 22:39 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Żadna poważna fundacja nie pozwoliłaby sobie na coś takiego...

paula91

Od: Śro maja 18, 2011 19:10

Post » Pt lis 23, 2012 23:09 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Zaznaczam

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Pt lis 23, 2012 23:44 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

miki27 pisze:Informacje są prosto ze źródła.29października zaoferowałam pomoc przy kotach z działek z Owczej w Poznaniu (okolice Ławicy),którymi teoretycznie zajmuje się fundacja Animal Security. Znalazłyśmy z paula91 10kociąt z czego 7 zostało zabranych oficjalnie do dt a jak zdradziła nam [...] dziewczyna, która mieszka tam i poprosiła o pomoc, [...] zabrała kocięta ale nie do dt, tylko pod przekrętem ze koty są z gminy Swarzędz (Przyborówko ma podpisaną umowę z tą gmina i przyjmuje stamtąd koty)chciała je umieścić w przytulisku u Pani Wandy, która sama już nie daje rady bo opiekuje się sporą gromadką!!!!! Gdy tam zadzwoniłyście powiedzieć co sie święci Pani Wanda odmówiła przyjęcia kociąt noi zaczął sie problem. [...] myślała,ze jest taka sprytna i sprawa się nie wyda, ale trafiła na mnie i paulę91 no i Lucyne,która nie była z nimi (na szczęśćie lojalna!). Bardzo chętnie wkleiłabym link na fb z tego wydarzenia,ale niestety skasowano wszystkie moje posty i wyrzucono mnie z wydarzenia. Paula91była wolontariuszka Anmal Security i odeszła po tym jak widziała co te panny robią. Paula91 jechała to umierającego kota, a [...] do niej dzwoni żeby się pospieszyła na spotkanie z wolontariuszami!!!!
Niestety nadal jest gro naiwnych ludzi, którzy wpłacają im pieniądze, a "pani prezes" fundacji Animal-Security leczy swoją suke Husky Here ZA PIENIADZE DARCZYŃCÓW!!!!!!!

z tego miejsca pragne poinformowac ze powyzsze wpisy zostaly skopiowane i wszystko trafi w rece policji.Na to co tutaj jest wypisywane sa paragrafy zatem jutro stosowne informacje zostana dostarczone wraz z innymi dowodami. A jesli juz chcecie cos pisac to piszcie prawde! macie dowod na to ze moja suka jest "leczona" za pieniadze darczyncow? prosze to udowodnic! widzicie na sprawozdaniu mrunio ze widnieje suka z AS? wyjasnie to, tylko dlatego ze tak za wszelka cene chcecie sie odegrac,tworzac zalosne historie... Otoz rok temu kiedy bylam z moimi zwierzetami i nie tylko z Hera u lekarza(nie zapomnijcie dopisac), ktory notabene mial umowe z fundacja mrunio,po mojej wizycie p. [...] wziela sobie fakture na te zwierzeta, w jakim celu to mozna sie domyslic! Natomiast co do oszczerstw i wszelkich bzdur wypisywanych tutaj przez kilka spisujacych osob, mozna jedynie wywnioskowac jak bujna fantazje maja autorki tych wpisow. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano Pt gru 12, 2014 14:02 przez aassiiaa, łącznie edytowano 3 razy
Powód: poprawiłam cytat + usunęłam dane osobowe
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Sob lis 24, 2012 10:24 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Nie będę się wypowiadać po raz setny, bo to nie ma sensu, wczorajsza historia i wizyta pod moim domem, przeszła najśmielsze oczekiwania, nie życzę sobie więcej wizyt Animal Security pod moim domem. Z nikim nie zamierzam walczyć, same wystawiłyście sobie świadectwo takim zachowaniem. Tyle w tym temacie.

paula91

Od: Śro maja 18, 2011 19:10

Post » Sob lis 24, 2012 12:27 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Na tych co stali i robili burdy pod domem powinnaś zrobić doniesienie na policję.Napisać co i jak i jak sie zachowywali. Jak blik czy blisko inni mieszkają to znajdzie się i świadek najazdu. A w ogóle juz wtedy powinnaś policję wezwać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lis 24, 2012 16:22 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

skoro robili takie burdy i awantury pod blokiem, to na pewno sąsiedzi to widzieli, złóż doniesienie na policję, na pewno zajmą się tą sprawą

oxygen_78

Od: Wto paź 26, 2010 10:09

Post » Sob lis 24, 2012 17:04 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Dokładnie Paula, oni nas śmią straszyc policją a za to co wczoraj zrobili to myślą , ze sa bezkarni! Żenada. [...] są prezeskami fundacji a zachowują sie jak małolaty. Żadna poznańska Fundacja nie pozwoliłaby sobie na takie zachowanie! Wiadomo na forach zawsze sa wymiany poglądów, po to sa fora, ale nigdy nie spotkałam sie z czymś takim żeby któras z Pań z innych Fundacji przyszła pod dom i zaczęła straszyć ,z e nie mam wypisywac na ich temat tego czy tamtego. Szanuje prace wolontariuszy poznańskich Fundacji i jestem pełna podziwu dla Ich pracy(NIE TYCZY SIE TO AS) i wdzieczna,za zawsze okazywaną pomoc (leczenie, sterylizacja, wsparcie w tym co robie) a te panny potrafią sie tylko bawic w blokowanie wypowiedzi ludzi, którzy na nich donosza. [...]! nie damy sie zastraszyć o to wy siejecie ferment swoimi przekretami. Na logike, gdybyscie nie miały nic do ukrycia to bym nawet nie tworzyła tego watku! Juz wszystkie fundcje i weci wiedza o tym co chciałyście zrobic z kociętami z Owczej!!! Wstyd jak cholera! Przestaniecie istnieć jak Mrunio:) Nie pozdrawiam, Ania
Ostatnio edytowano Pt gru 12, 2014 14:03 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Usunęłam dane osobowe.

miki27

[następna]