Póki co stan zakocenia nie zmieniony, zapsienia też nie

Z powodu notorycznego braku czasu nie jestem w stanie bywać na forum codziennie, więc jeśli zdarzy sie dzień, kiedy mnie nie bedzie, z góry przepraszam

A oto wszyscy mieszkańcy Zosina

PLAMEK - najstarszy i niewątpliwie najmądrzejszy w całym moim stadku. Jego uroda została dostrzeżona i doceniona przez forumowe cioteczki i w sierpniu został niespodziewanie Misterem Miau m-ca sierpnia!

Spokojny, zrównoważony, bardzo inteligentny, jeszcze potrafi bawić sie jak mały dzieciak, choć już coraz rzadziej.
Mój najukochańszy kot

PUNIO - rudy miziak, wielkości jego ciała dorównuje tylko wielkość jego serduszka

Mój najukochańszy kot

ALI - pyskaty histeryk z charakterem

Mój najukochańszy kot

ZOSIA - dla mnie absolutny ideał kota, kwintesencja zwinności, zgrabności i urody

Moja najukochańsza koteczka

ANTOŚ - najbardziej serdeczny z moich kotów

Mój najukochańszy kot

MICHALINA - mała kudłata sunia, nerwowa, pyskata i agresywna. Nie lubi ludzi, najlepiej czuje się z kotami, zwłaszcza z Puniem, którego uwielbia

Moja najukochańsza sunia

RINGO - pokochany od pierwszego wejrzenia na forum, młody szczęśliwy psiak

Mój najukochańszy piesek

Znad Tęczowego Mostu czuwa nade mną kot, który odchodząc zabrał ze sobą połowę mojego serca, ten jeden jedyny na całe życie, moja największa miłość....
WIKTOR [*]

Dołączył do Niego malutki czarny diabełek, mała iskierka szczęścia w moim życiu....
GROSZEK [*]

Vipkowo zaprasza do odwiedzin !