To jest film i opis kociąt. Czysta znalazła już dom. Od tygodnia dla nich szukam dt bo wiem, że nie mogą tam gdzie są długo zostać. Bezskutecznie. Dziś dostałam smsa ze kociaki mają czas do jutra.....
Film pokazuje kolejno:
KROPECZKA - Nasz rodzynek. Jest najwiekszy. Bardzo przyjazny kocurek. Z calego rodzenstwa, on najbardziej lubie towarzystwo czlowieka a szczegolnie mojej corki wink Uwielbia wchodzic na kolana. Co go wyroznia? Malutka biala kropeczka na grzbiecie.
CZARNUCH - Dziewuszka, czarna jak noc. Wielkoscia podobna do kropeczki. Uwielbia wspinac sie po fotelu. Jest bardzo ciekawa tego co sie dzieje wokol niej. Z reguly to wlasnie jej musze najdluzej szukac wink Na filmie nie widac, ale ma malutki, bialy krawacik.
ADOLF - Adolf jest tak naprawde Adolfinką wink Jako pierwsza zaczela chodzic oraz jesc samodzielnie. Zdecydowanie jest najglosniejsza z calego rodzenstwa wink Potrafi walczyc o swoje wink
DYMEK - Ta kotka nie jest czarna. Jest dymna. Bardzo spokojna, malutka. Wyglada jeszcze jak maly ufoś ale i tak jest slodziutka. Najchetniej przytula sie do mamy i spi. Bardzo spokojna, nie krzykliwa wink
CZYSTA - Czysta jest najsliczniejsza! wink I najmniejsza. Na ogonku ma bialy prazek ktory dodaje jej uroku. Podobnie jak Dymek jest spokojna, bardzo grzeczna. Uwielbia wtulic sie w rodzenstwo i tak spedzac polowe dnia.
Wszystkie kociaki jedza juz same. Dzis zauwazylam ze Adolf podjada suche jedzenie. Co do innych, nie zauwazylam nic podobnego. Kociaki nie spedzaja juz czasu w swoim pudelku. Najczesciej spia za fotelem lub za biurkiem. Sa bardzo zywe i radosne. Uwilbiaja sie podgryzac i krzyczec na siebie wzajemnie
http://w172.wrzuta.pl/film/2cFaYK3hx2q/wesola_piatka filmik z maluszkami.