Proszę o zamknięcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 22, 2012 12:22 Proszę o zamknięcie

4 maluszki uratowane z piwnicy, odkarmione przez mamkę. Od jutra nie mają dt. Błagam o tymczas dla nich, proszę! U mnie parwo i kokcydia, to dla nich wyrok śmierci. Mają 2 miesiące, wychowane w domu, raz odrobaczone, jeszcze przed szczepieniem... Na ulicy umrą, w schronisku jeszcze szybciej. Nie mam co z nimi zrobić, naprawdę mam w domu 3 małych odzrowieńców po pp, teraz leczę kokcydia jeszcze
Ostatnio edytowano Śro paź 03, 2012 20:57 przez Never, łącznie edytowano 1 raz

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob wrz 22, 2012 12:31 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Never pisze:4 maluszki uratowane z piwnicy, odkarmione przez mamkę. Od jutra nie mają dt. Błagam o tymczas dla nich, proszę! U mnie parwo i kokcydia, to dla nich wyrok śmierci. Mają 2 miesiące, wychowane w domu, raz odrobaczone, jeszcze przed szczepieniem... Na ulicy umrą, w schronisku jeszcze szybciej. Nie mam co z nimi zrobić, naprawdę mam w domu 3 małych odzrowieńców po pp, teraz leczę kokcydia jeszcze

:!: :!: :!:
DT tak bez skrupułów koty wysiuda?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 22, 2012 12:36 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

do dt trafia ciężko chory dziadek który jest ważniejszy. Ich kotka idzie do rodziców, dla maluchów nie ma miejsca :(

Never

Post » Sob wrz 22, 2012 13:25 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Napisz może proszę jakie są kolory, jakie charaktery... Może to pomoże.
Nie mogą wstrzymać się kilka dni an znalezienie im lokum?
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić,ze tak z dnia na dzień koty muszą być wywalone.Wcześniej nie dało rady dać znać?
Po co ratować by teraz dzieci wywalać?

Może klatka na pewien czas by zdała egzamin.Dziadkowi by nie przeszkadzała za bardzo a małe nie kręciły by się.
Moze o fb poprosić w tytule. Weekend jest i wiele osób nie zagląda. Czasu potrzeba.

Never co to za ludzie co wpierw chowają i okazują miłość a potem dają koty na zmarnowanie?
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 22, 2012 13:35 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

To jest film i opis kociąt. Czysta znalazła już dom. Od tygodnia dla nich szukam dt bo wiem, że nie mogą tam gdzie są długo zostać. Bezskutecznie. Dziś dostałam smsa ze kociaki mają czas do jutra.....

Film pokazuje kolejno:
KROPECZKA - Nasz rodzynek. Jest najwiekszy. Bardzo przyjazny kocurek. Z calego rodzenstwa, on najbardziej lubie towarzystwo czlowieka a szczegolnie mojej corki wink Uwielbia wchodzic na kolana. Co go wyroznia? Malutka biala kropeczka na grzbiecie.
CZARNUCH - Dziewuszka, czarna jak noc. Wielkoscia podobna do kropeczki. Uwielbia wspinac sie po fotelu. Jest bardzo ciekawa tego co sie dzieje wokol niej. Z reguly to wlasnie jej musze najdluzej szukac wink Na filmie nie widac, ale ma malutki, bialy krawacik.
ADOLF - Adolf jest tak naprawde Adolfinką wink Jako pierwsza zaczela chodzic oraz jesc samodzielnie. Zdecydowanie jest najglosniejsza z calego rodzenstwa wink Potrafi walczyc o swoje wink
DYMEK - Ta kotka nie jest czarna. Jest dymna. Bardzo spokojna, malutka. Wyglada jeszcze jak maly ufoś ale i tak jest slodziutka. Najchetniej przytula sie do mamy i spi. Bardzo spokojna, nie krzykliwa wink
CZYSTA - Czysta jest najsliczniejsza! wink I najmniejsza. Na ogonku ma bialy prazek ktory dodaje jej uroku. Podobnie jak Dymek jest spokojna, bardzo grzeczna. Uwielbia wtulic sie w rodzenstwo i tak spedzac polowe dnia.
Wszystkie kociaki jedza juz same. Dzis zauwazylam ze Adolf podjada suche jedzenie. Co do innych, nie zauwazylam nic podobnego. Kociaki nie spedzaja juz czasu w swoim pudelku. Najczesciej spia za fotelem lub za biurkiem. Sa bardzo zywe i radosne. Uwilbiaja sie podgryzac i krzyczec na siebie wzajemnie
http://w172.wrzuta.pl/film/2cFaYK3hx2q/wesola_piatka filmik z maluszkami.

Never

Post » Sob wrz 22, 2012 13:48 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Przykra sytuacja.
Podnoszę wątek
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 22, 2012 13:58 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

mam jeszcze 2-3 dni dłużej jak się okazało. ale nie więcej. naprawdę sprawa jest pilna!

Never

Post » Sob wrz 22, 2012 16:04 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Never pisze:mam jeszcze 2-3 dni dłużej jak się okazało. ale nie więcej. naprawdę sprawa jest pilna!

Na cito ogłoszenia im rób.
Zbiorcze na wejście najlepsze.Choć pojedyncze szybciej domy znajdują.
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 22, 2012 17:10 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Never pisze:robię. ale nie sądzę zeby znalazły w 3 dni...

Ale jakaś szansa jest.Na przyszłość też zaowocuje jak znajdzie sie Dt/TDT
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 22, 2012 17:45 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

czekam na zdjecie od tej pani i jak tylko bedzie wysyłam ogloszenie. co nie zmienia faktu że mam ok 3 dni tylko, a chętnych do dt brak

Never

Post » Sob wrz 22, 2012 17:49 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Zły czas na poszukiwania DT bo weekend. Ale cuda bywają.
Obrazek

ASK@

[następna]