Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Obejrzyj jej dokładnie sutki, jeżeli są powiększone i w malinowym kolorze, to raczej jest w ciąży (takie sutki robią się od 21 dnia ciąży) ... A kotkę możesz nawet w ciąży wysterylizować ...
Kotki mają rujkę, nie cieczkę ...
niki0605 pisze:sterylkę mamy umówioną , ponieważ sama weterynarka poleciła nam to jako tańszy i skuteczniejszy sposób , żeby się kotka nie męczyła : )
odrobaczenie dostała ok tydzień później : )
[b]u mnie w mieście nie ma raczej większych problemów z oddawaniem kotków , więc o to się póki co nie mam powodów martwić : ) [/b]
niki0605 pisze:sterylkę mamy umówioną , ponieważ sama weterynarka poleciła nam to jako tańszy i skuteczniejszy sposób , żeby się kotka nie męczyła : )
u mnie w mieście nie ma raczej większych problemów z oddawaniem kotków , więc o to się póki co nie mam powodów martwić : )
Alienor pisze:niki0605 pisze:sterylkę mamy umówioną , ponieważ sama weterynarka poleciła nam to jako tańszy i skuteczniejszy sposób , żeby się kotka nie męczyła : )
u mnie w mieście nie ma raczej większych problemów z oddawaniem kotków , więc o to się póki co nie mam powodów martwić : )
Bo w razie czego "łatwo przyszło, łatwo poszło" i jak kotek się znudzi/urośnie/mam urlop i nie ma z nim co zrobić - to wyląduje na ulicy. A jak go coś rozjedzie, psy zagryzą czy coś to też nie strata - pełno tego wokół. Naprawdę nie wzrusza cię fakt, że w razie czego kotki, które urodzą się u Ciebie w domu zginą prawdopodobnie w męczarniach? Taka jest prawda - jak łatwo wydać, to dlatego , że "przerób" duży - czyli dużo kotów ginie bo ich życie dla właścicieli jest g... warte.
CoToMa pisze:niki0605 pisze:sterylkę mamy umówioną , ponieważ sama weterynarka poleciła nam to jako tańszy i skuteczniejszy sposób , żeby się kotka nie męczyła : )
[b]u mnie w mieście nie ma raczej większych problemów z oddawaniem kotków , więc o to się póki co nie mam powodów martwić : ) [/b]
nie rozumiem
to sterylizujesz ją, czy mnożysz?
niki0605 pisze:...więc bez takich mi tu proszę ...
redaf pisze:niki0605 pisze:...więc bez takich mi tu proszę ...
[...]
Koteczków małych Ci się zachciało?
Spoko.
Będziesz je mieć i rozdasz takim co się zaopiekują kicią.
[...]
Czemu kłamałaś, że kota wyskoczyła tylko na chwilkę w deszczu?
I nam dupę zawracałaś?
Że niby rady jakiejś potrzebujesz?
Ugh
redaf pisze:niki0605 pisze:...więc bez takich mi tu proszę ...
[...]
Koteczków małych Ci się zachciało?
Spoko.
Będziesz je mieć i rozdasz takim co się zaopiekują kicią.
[...]
Czemu kłamałaś, że kota wyskoczyła tylko na chwilkę w deszczu?
I nam dupę zawracałaś?
Że niby rady jakiejś potrzebujesz?
Ugh
Użytkownicy przeglądający ten dział: monkaw i 54 gości