Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:3-lata temu miałam na przechowaniu niespełna 2-tygodniowe maleństwo (mama007 miała wesele w rodzinie) viewtopic.php?f=13&t=80001&p=3417011&hilit=Mimusiu#p3417011.
Lało się z niego okropnie i dupinkę miał w tragicznym stanie. Dr. Orzeł doradzał natłuszczać chociażby linomagiem, byle tylko śluzówka nie wysychała. Tylko skąd w nocy wziąć linomag. Oliwki żadnej też nie miałam, więc natłuszczałam moim olejkiem, delikatnie masowałam i wpychałam do środka wynicowany odbyt. Już na drugi dzień była bardzo duża poprawa. Zmieniłam mleko na convalescence i biegunkę powstrzymałam.
MariaD pisze:Amika6 pisze:3-lata temu miałam na przechowaniu niespełna 2-tygodniowe maleństwo (mama007 miała wesele w rodzinie) viewtopic.php?f=13&t=80001&p=3417011&hilit=Mimusiu#p3417011.
Lało się z niego okropnie i dupinkę miał w tragicznym stanie. Dr. Orzeł doradzał natłuszczać chociażby linomagiem, byle tylko śluzówka nie wysychała. Tylko skąd w nocy wziąć linomag. Oliwki żadnej też nie miałam, więc natłuszczałam moim olejkiem, delikatnie masowałam i wpychałam do środka wynicowany odbyt. Już na drugi dzień była bardzo duża poprawa. Zmieniłam mleko na convalescence i biegunkę powstrzymałam.
viewtopic.php?f=13&t=129991&p=7689646&hilit=wynicowany+odbyt#p7689646
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości