Koty z Molo Zaspa - szukamy kogoś do doglądania!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2012 9:35 Koty z Molo Zaspa - szukamy kogoś do doglądania!!!

W okolicach molo na zaspie, po obu stronach na wydmach stacjonuje stadko kotów kilkanaście sztuk, te koty nie mają stałego karmiciela.
W sezonie wiadomo jest dużo ludzi to ktoś coś rzuci, ale ogólnie nikt nie panuje nad tym.
Teraz wiosną jest tam pełno kotek w ciążach, złapałyśmy już 2, łapiemy dalej do sterylek.
Ja działam tam teraz z doskoku, mieszkam daleko - Gdynia Witomino, nie mam jak jeździć tam zbyt często.

POTRZEBNE SĄ OSOBY, KTÓRE MAJĄ TAM NIEDALEKO I MOGŁYBY ODWIEDZAĆ TE KOTY 1-2 RAZY W TYGODNIU REGULARNIE
w celu nakarmienia, wlania wody do miseczek oraz doglądania na bieżąco jaka jest sytuacja, czy nie ma kotek nowych, kociąt...

Teraz do zimy można spokojnie karmić co drugi dzień, więc gdyby znalazły się takie 2-3 osoby i umówiły by się na konkretne dni to starczyło by jakby każda pojechała raz w tygodniu, tam można sobie zrobić spacerek, albo rowerową przejażdżkę, wziąć w plecak butelkę z wodą, karmę i połączyć przyjemne z pożytecznym.

Kto mógłby podjechać czasem do kotów koło molo?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt maja 04, 2012 18:58 Re: Koty z Molo Zaspa - szukamy kogoś do doglądania!!!

Naprawdę nie ma nikogo w pobliżu???
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Nie maja 06, 2012 18:43 Re: Koty z Molo Zaspa - szukamy kogoś do doglądania!!!

:!:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78