» Śro kwi 11, 2012 14:48
WROCLAWZABŁAKANY KOT LUBKOTKA PRZY KOMUNY PARYSKIEJ,BURASEK
Witam,przybłakala sie do mnie na podworko kotka tak podejrzewam,ale pewnosci nie mam,mloda moze ok 2 lat na oko chuda,buraska,ale taka jasniejsza,lekko wpadajaca w szary,mam pytanie,czy to nie jest czasem kot z tego garazu ktory rozebrali na komuny paryskiej?moje podworko jest po drugiej stronie Komuny Paryskiej,czas jakby sie zgadzal,mozliwe ze przeniosla sie wczesniej do tej ruiny u mnie na podworku,niestety ja tez zaczeli rozbierac,i kot uciekl stamtad,przeniosla sie do wraku samochodu,spi w silniku i tam mieszka pod ta maska samochodu,moze ja znacie,wiecie czy jesli to jest kotka to czy jest wysterylizowana,nie wiem za bardzo co robic,ona wogole sie nigdzie nie rusza spod tego samochodu,boi sie bardzo,widac ze jest zestresowana.dajcie mi porosze odpowiedz co mam zrobic,bo widze ze ona sie nie odnajdzie,i dlugo tu nie pociagnie pod tym samochodem......ucha obcietego nie ma,znamy tu wszystkie nasze koty,wiec wiem ze ta nie jest stad musiala sie przyblakac,moze komus uciekl kot i tez cos słyszałyscie,ciezko jej zrobic zdjecie,ale sprobuje.pozdrawiam
Ostatnio edytowano Śro kwi 11, 2012 16:11 przez
erjene, łącznie edytowano 1 raz