Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:
Kiedy sie przymusowo przytulamy to zaczyna mruczec i wystawia nawet brzucha do głasków. Zeby czuła się bezpiecznie tzreba cały czas trzymać dłoń na jej futrze. Jeśli jest przerwa w dotyku to znowu się boi.
Akima pisze:Dom potzrebny do czasu złapania ostatniego dzikuna. W sobote ide na rekonesans, zeby zobaczyc co i gdzie mam złapać. Termin trudno do okreslenia. Zalezy ile kociaków przezyło zime.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Akima pisze:Dom potzrebny do czasu złapania ostatniego dzikuna. W sobote ide na rekonesans, zeby zobaczyc co i gdzie mam złapać. Termin trudno do okreslenia. Zalezy ile kociaków przezyło zime.
Zgłos ja na watek slepaczków,tam jest kącik adopcyjny dla kotów slepych i niewowidzących. Nie moge pomóc w tymczasowaniu kotusi,ale trzymam kciuki za domek
Akima pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Akima pisze:Dom potzrebny do czasu złapania ostatniego dzikuna. W sobote ide na rekonesans, zeby zobaczyc co i gdzie mam złapać. Termin trudno do okreslenia. Zalezy ile kociaków przezyło zime.
Zgłos ja na watek slepaczków,tam jest kącik adopcyjny dla kotów slepych i niewowidzących. Nie moge pomóc w tymczasowaniu kotusi,ale trzymam kciuki za domek
dziekuję za podrzucanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Gosiagosia, squid i 281 gości