Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Reine pisze:Witam!
Moja kotka była dzisiaj cewnikowana, ma zapalenie pęcherza. Dostała głupiego jasia ok. godz. 15.00, parę razy już wstała i próbowała chodzić, ale przewracała się i zsypiała znowu. W tej chwili nadal leży, ale przed chwilą znów chodziła. Sika pod siebie i zwymiotowała, czy to normalne? Ile standardowo trwa wybudzanie się z głupiego jasia?
Reine pisze:Jest źle. Czuję się jakby cały świat mi się zawalił. Jest prawdopodobieństwo, że kotka ma nowotwór. Trzeba zrobić prześwietlenie, ale mam być gotowa na to, że Beti może zostać uśpiona. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, wciąż płaczę i nie mogę przestać. Ona jest dla mnie wszystkim
Reine pisze:Dopiero co wróciłam ze szkoły i mama mi to powiedziała, dzwoniła weterynarka z wynikami badania krwi i powiedziała, że są złe i że trzeba zrobić prześwietlenie, bo być może ma nowotwór. Nie wiem jak to możliwe, ona była cały czas leczona na zapalenie pęcherza, już normalnie sika, nie krwawiNie mam pojęcia co mam w ogóle ze sobą zrobić.
Beti nigdy nie wykazywała żadnych niepokojących objawów oprócz tego rzekomego zapalenia pęcherza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 759 gości