POMOCY ! ZAGINĄŁ KOTEK w GDAŃSKU - OSOWEJ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 19, 2012 19:38 POMOCY ! ZAGINĄŁ KOTEK w GDAŃSKU - OSOWEJ !!!

W sobotę wieczorem ( 17.03.2012 roku ) wyszedł z domu przy ul.Szafera w Gdańsku - Osowej i do dzisiaj nie wrócił nasz kochany kotek o imieniu Kicior. Kotek ma ok. 3,5 roku, jest wykastrowany i raczej nieufny wobec obcych. Nigdy wcześniej nie opuszczał domu na tak długo, boimy się, że coś mu się stało. W domu czeka wychowana przez niego młoda kotka, która z tęsknoty przestała jeść…Kicior jest bardzo pięknym kotem ( trochę większym jak na poniższym zdjęciu), wysoki, szczupły, ma wielkie , okrągłe oczy, długie białe wąsy i różowy nosek. To zwierzątko pomogło mi przetrwać trudne chwile po stracie bliskiej osoby, proszę wszystkich z całego serca - pomóżcie mi odszukać przyjaciela!
Bardzo proszę o jakąkolwiek wiadomość o nim na numer Tel. 888-725-233 lub 58-552-72-33, mój mail: skalbaniaj@wp.pl

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2012 11:42 przez maciejkowicz, łącznie edytowano 2 razy

maciejkowicz

Od: Pon mar 19, 2012 19:19

Post » Pon mar 19, 2012 20:35 Re: POMOCY ! ZAGINĄŁ KOTEK w GDAŃSKU - OSOWEJ !!!

viewtopic.php?f=1&t=104532
Tu masz link do wątku, jak skutecznie szukać kota. Poczytaj.
I koniecznie wklej zdjęcie. Na forum są dziewczyny z Trójmiasta, może wpadnie im w oczy taki kot.
Powodzenia :ok:

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Wto mar 20, 2012 11:46 ZAGINĄŁ KOT W GDAŃSKU - OSOWEJ - POMÓŻCIE!

W sobotę wieczorem ( 17.03.2012 roku ) wyszedł z domu przy ul.Szafera w Gdańsku - Osowej i do dzisiaj nie wrócił nasz kochany kotek o imieniu Kicior. Kotek ma ok. 3,5 roku, jest wykastrowany i raczej nieufny wobec obcych. Nigdy wcześniej nie opuszczał domu na tak długo, boimy się, że coś mu się stało. W domu czeka wychowana przez niego młoda kotka, która z tęsknoty przestała jeść…Kicior jest bardzo pięknym kotem ( trochę większym jak na poniższym zdjęciu), wysoki, szczupły, ma wielkie , okrągłe oczy, długie białe wąsy i różowy nosek. To zwierzątko pomogło mi przetrwać trudne chwile po stracie bliskiej osoby, proszę wszystkich z całego serca - pomóżcie mi odszukać przyjaciela!
Bardzo proszę o jakąkolwiek wiadomość o nim na numer Tel. 888-725-233 lub 58-552-72-33, mój mail: skalbaniaj@wp.pl

Obrazek

maciejkowicz

Od: Pon mar 19, 2012 19:19

Post » Wto mar 20, 2012 13:32 Re: ZAGINĄŁ KOT W GDAŃSKU - OSOWEJ - POMÓŻCIE!

:cry: Swego czasu szalałam z powodu zniknięcia mojego kocura, mojej największej miłości... Znalazłam, ale koty dwóch żyć nie mają, niestety. Życzę więcej szczęścia. Jeśli uda się go odnaleźć, przemyśl budowę woliery, jeśli masz kawałek ogródka. Trzymam kciuki.

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49