Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Ale czy napewno wszystkie adopcje do Niemiec są nieudane? Dziś znowu czytałam na jakimś wątku , tak między innymi wiadomościami, chyba z Pomorza, o adopcji do Niemiec, ale to jakiś czas temu...
Poszukam jutro, może napiszę , może jest kontakt z tym domem...
lidka02 pisze:morelowa pisze:Ale czy napewno wszystkie adopcje do Niemiec są nieudane? Dziś znowu czytałam na jakimś wątku , tak między innymi wiadomościami, chyba z Pomorza, o adopcji do Niemiec, ale to jakiś czas temu...
Poszukam jutro, może napiszę , może jest kontakt z tym domem...
Rozumiem co masz na mysli ale jeżeli z kimś piszesz prawie rok dajesz mu pod opiekę 4 koty zachorowały , koty chorują 4 może się zdarzyć-uśpione nie ma ich![]()
piszesz z tą osobą nadal ona ci pisze piękne zdania a ty znów jej ufasz, na nk piszecie ty chcesz jej wysłać dwa koty ona je też bardzo che ale pisze że to ostanie bo już mąż to i tamto ty piszesz dobrze i jej dziękujesz.
Zawozisz kotki do miasta odbiera je dziewczyna wśiada w pociąg i tyle je widzisz , pojechały.
Kilka dni potem zasiadasz do internetu wchodziś na ślepaczki coś tam piszesz i za chwile widzisz , Lidziu właśnie staram się o ślepaczka adopcje, odpisujesz ze Pisałysmy miałaś więcej kotów nie brać bo masz już 40 , jadą do ciebie moje dwa i ślepek ze schroniska po co ci tyle kotów ......
Ona na ciebie wśiada że ją ostrzegali przede mną i takie tam i blokuje ci nk
Co moge sobie o niej pomyśleć ..........
a między czasie dziewczyna na pw mi pisze że właśnie Julita chce od niej z dt adoptować kotkę bez oczka, dla mnie to szok ILE TYCH KOTÓW i w krótkim czasie chciała też adoptować poparzoną kicię itd .........
Jeżeli nie ma nic do ukrycia to mogła mi to wytłumaczyć , napisałam jej że ma mi te dwa koty ostatnie odesłać powiedziała że nie , czy tak postępuje ktoś uczciwy ....
Zdjęcia ładne i pisać to ja też tam moge sobie robić na NK ma za TM 9 albo 6 kotów dlaczego nie ma tam moich tylko są w galerii jak by jeszcze były a na jesień miała pp i z tego co mi pisała zmarło jej 7.....
Nikt mi teraz nie powie że tam jest wszystko ok ...,
chce tylko przestrzec tych którzy moga tak komuś zaufać jak ja i nie ządać umowy adopcyjnej ............
helusieq pisze:Redaf zobacz TU
redaf pisze:helusieq pisze:Redaf zobacz TU
Widziałam ten wątek.
I dalej nie wiem, o co chodzi Lidka02.
Bo konkretów tam i tu tyle samo.
Wydawanie kotów "na gębę", a potem płacz...
W sumie sześciu kotów w dwóch rzutach.
Dalej proszę o udowodnienie mi, że to nie pełen Matrix.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], RobertWeilk, Zeeni i 47 gości