chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 18:08 chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Moja siostra chce przygarnąć kota płeć obojętna wiek obojętny maść obojętna może nie mieć oka, nogi może być "kompletny" ale...
jak wiadomo jest zawsze jakieś ale....
ma psa nadzwyczaj kochanego wziętego ze schroniska ale kotu nic nie zrobi jest wychowany z kotami... Józefa znalazł w ostatniej chwili i praktycznie życie mu uratował....
dziecko w domu... tak jak i moje, urodzone w domu z 2 kotami których już nie ma, wie z esie nie jeździ an kocie wierzchem i inne takie....
kot będzie kochany bez względnie ale...
narzeczony siostry powiedział ze kot może być pod warunkiem ze będzie ładny pamiętacie Hłynia? pomijając charakter tego kocura... jakikolwiek dachowiec rudy zalicza sie wg tego męskiego oka do kota ładnego... zresztą moim zdaniem jesli będzie miał dość tragiczny życiorys i nie będzie zaropiały to będzie ładny ale jesli wiecie coś o kocie rasowym dachowcu rudym czy z długim włosem mieszance z rasowym... to od zaraz moze mieć domek.... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Czw sty 26, 2012 18:18 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Może Teoś? adopcje/index.php?p=13011 w razie czego można pokombinować z transportem :)

agusia_1

Od: Pon lip 30, 2007 18:30

Post » Czw sty 26, 2012 18:23 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Rapadura pisze:Moja siostra chce przygarnąć kota płeć obojętna wiek obojętny maść obojętna może nie mieć oka, nogi może być "kompletny" ale...
ma psa nadzwyczaj kochanego wziętego ze schroniska ale kotu nic nie zrobi jest wychowany z kotami... Józefa znalazł w ostatniej chwili i praktycznie życie mu uratował....
dziecko w domu... tak jak i moje, urodzone w domu z 2 kotami których już nie ma, wie z esie nie jeździ an kocie wierzchem i inne takie....
narzeczony siostry powiedział ze kot może być pod warunkiem ze będzie ładny pamiętacie Hłynia? pomijając charakter tego kocura... jakikolwiek dachowiec rudy zalicza sie wg tego męskiego oka do kota ładnego... zresztą moim zdaniem jesli będzie miał dość tragiczny życiorys i nie będzie zaropiały to będzie ładny ale jesli wiecie coś o kocie rasowym dachowcu rudym czy z długim włosem mieszance z rasowym... to od zaraz moze mieć domek.... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Jest na forum podobny watek,który wywołał burze,stad moje pytanie - co w sytuacji ,gdy kot zbrzydnie :?: :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw sty 26, 2012 18:24 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

podesłałam siostrze fote , śliczny e jest :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Czw sty 26, 2012 18:28 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

My nie mamy rudaska ale mamy dużo innych pięknych kotów, zapraszam na wątek :arrow: viewtopic.php?f=1&t=137559&start=420
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw sty 26, 2012 18:32 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

zostanie nie zbrzydnie;) rudy jest piękny a w czarnego sie nie zmieni... to jest takie męskie gadanie, ma być "ładny" czyli am mi sie spodobać... pies tez jest ze schroniska okazem inteligencji ani piękna nie jest a sie spodobał i jzu jest 2 lata jak kobieta porwała go spod sklepu to na rzęsach stawał by go odnaleźć...wiec z tym ładny/ brzydki... to takie męskie gadanie by nie przygarniać wszystkiego co am 4 łapy i miauczy...jak to samiec chce miec prawo decyzji... powiedział każdy rudy albo ładny... czyli każdy tak na prawdę byle mu sie spodobał .. a jest odpowiedzialnym człowiekiem i za to ręczę.
Z reszta mieć ładnego kota i chcieć ładnego w rozumieniu i granicach własnego odczucia piękna...to nic złego... przy wybieraniu partnera to czy jest ładny czy nie... też ma znaczenie...a przecież kocha sie potem takiego nawet jak sie pomarszczy i nie może na starość....musi zaiskrzyć...ot po prostu...
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Czw sty 26, 2012 18:34 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Rapadura pisze:zostanie nie zbrzydnie;) rudy jest piękny a w czarnego sie nie zmieni... to jest takie męskie gadanie, ma być "ładny" czyli am mi sie spodobać... pies tez jest ze schroniska okazem inteligencji ani piękna nie jest a sie spodobał i jzu jest 2 lata jak kobieta porwała go spod sklepu to na rzęsach stawał by go odnaleźć...wiec z tym ładny/ brzydki... to takie męskie gadanie by nie przygarniać wszystkiego co am 4 łapy i miauczy...jak to samiec chce miec prawo decyzji... powiedział każdy rudy albo ładny... czyli każdy tak na prawdę byle mu sie spodobał .. a jest odpowiedzialnym człowiekiem i za to ręczę.
Z reszta mieć ładnego kota i chcieć ładnego w rozumieniu i granicach własnego odczucia piękna...to nic złego... przy wybieraniu partnera to czy jest ładny czy nie... też ma znaczenie...a przecież kocha sie potem takiego nawet jak sie pomarszczy i nie może na starość....musi zaiskrzyć...ot po prostu...

:D :ok:

kotx2

Post » Czw sty 26, 2012 19:28 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

A tricolorka z przewagą bieli mogła by być? Niestety oprócz urody niewątpliwej ma feler, w postaci padaczki. Jest leczona i całkiem dobrze się ma. Jakby było zainteresowanie, to wstawię fotki
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Czw sty 26, 2012 19:31 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

kotx2 pisze:
Rapadura pisze:Moja siostra chce przygarnąć kota płeć obojętna wiek obojętny maść obojętna może nie mieć oka, nogi może być "kompletny" ale...

Jest na forum podobny watek,który wywołał burze,stad moje pytanie - co w sytuacji ,gdy kot zbrzydnie :?: :wink:

Przepraszam, że się wtrącę. Widziałaś kota brzydkiego? Bo ja już trochę żyję wśród tych futrzaków, a jeszcze nie miałam okazji takiego zobaczyć...

Ale pytanie bardzo na miejscu, bo nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sty 26, 2012 19:44 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

:arrow: ten kot za moment straci dom viewtopic.php?f=13&t=138301 więc może ... :wink:

kotx2

Post » Czw sty 26, 2012 19:47 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Ja uwielbiam tri kolorki i to moje kocie marzenie ale na razie nie mogę.... zapytam:)
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Czw sty 26, 2012 19:48 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Jeśli ma być rudawy i przyjazny to proponuję Miszę nr 160 (fotki) ze Szczytna.
viewtopic.php?f=1&t=137933
Kotek bardzo lgnie do ludzi.
:)
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Czw sty 26, 2012 19:49 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

to może taka przecudna trikolorka????? - viewtopic.php?f=1&t=136297&start=0

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw sty 26, 2012 20:04 Re: chce kota! mam dom stały od zaraz dla dorosłego kota!!!!!

Witaj, ta przepiękna czarnulka -Tota -bardzo chciałaby mieć swój domek
viewtopic.php?f=13&t=131107
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

[następna]