Dominik wel Czeslaw ... jedzie do DS !!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 14:49 Dominik wel Czeslaw ... jedzie do DS !!!!!

Chcę sie pochwalić od dziś mam mix norweskiego leśnego :)

Nazywal sie Ameryka i byl dziewczynka ale dzis sie okazalo je jest chlopakiem i nazywa sie Dominik :)))
Ma 4 mc :))

Dostalam go od kolezanki która nie może sie nim opiekować, narazie pierwsze zdjęcia bo jest ADHD i nie da sie mu zrobić ..

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 18:54 przez wercia, łącznie edytowano 5 razy
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon gru 19, 2011 0:52 Re: Mix Norweski :) Dominik

Śliczny ten Twój Dominik. :) W jakim jest wieku? I jaka jest jego historia? Mixy kociej arystokracji nie zdarzają się chyba często?
Obrazek Obrazek + Kosmicia i Migotka
Moje koty żywię BARFem.

alukah

Od: Wto maja 31, 2005 15:16

Post » Pon gru 19, 2011 11:27 Re: Mix Norweski :) Dominik

Nie mialam czasu pisać.
Ale już nadrabiam.

Kotek urodził się 1 września w jakiejś pseudo hodowli.Moja koleżanka dostała go od swojej mamy.Wszystko było cudownie ale koleżanka musiała wrócić do rodzinnego domu i sie zaczeły schody.Bo jej matka w takiej sytuacji na kota sie już nie zgodziła.

I tak oto 14 grudnia o godz 11 kolezanka zapukała do mnie z kotkiem i całą jego wyprawka.

Będziemy mu szukać nowego domu ale dopiero po Świętach.Nie chce żeby znowu był czyjąś zabawką na pare miesiecy a potem a kysz.

Jest bardzo grzeczny,korzysta z kuwety.Jak jest głodny to wydziera japke.Śpi wtulony w moje włosy i ugniata mi głowe.
Demoluje mi kwiatki ale pozatym dogaduje sie z kotami wiec nie widac ze w domu jest juz ich 7 :twisted:

Porobimy zdjęcia i pokażemy jego dowody zbrodni.

wercia

Post » Pon gru 19, 2011 12:04 Re: Mix Norweski :) Dominik

Jestesmy głodne ... daj nam jeść !!!

Obrazek

Obrazek

wercia

Post » Śro gru 28, 2011 10:43 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Mam na stanie od wczoraj malą kotke trikolor.Na ok około 3 mc.
Zostala wywalona z samochodu wczoraj kolo godz 20.Znalazła ją moja kuzynka i mi ją przyniosła.
Nic jej nie jest naszczęście.Została wykąpana odpchlona i odrobaczona.
Wczoraj nie chciała dać mi sie dotknąć ale dzisiaj ciągle sie przytula i rozwala mi kwiatki.

Wydaje mi się że zaczyna się wywalanie zwierzaków jako nietrafione prezenty.
... szlak mnie trafia ..

Strasznie wczoraj płakałam przez to a jak sobie teraz pomyśle to dalej chce mi sie płakać.

wercia

Post » Śro gru 28, 2011 10:58 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro gru 28, 2011 11:08 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Przedstawiam wam Ziutkę(imie wymyślił mój TŻ)
.. oto ona tadam !!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Doniu vel Czesiek
Obrazek

wercia

Post » Śro gru 28, 2011 11:23 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

O rany, jaka ona piękna :1luvu: Pewnie szybko znajdziesz dla niej nowy dom, bo taka pięknotka raz-dwa kogoś zauroczy :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 28, 2011 11:27 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Mam taką nadzieje że szybko te dwa maluchy znajdą nowe domki.
Mamy teraz aż 8 kotków.Ahhh
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro gru 28, 2011 11:37 przez wercia, łącznie edytowano 2 razy

wercia

Post » Śro gru 28, 2011 11:30 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Piękne maluszki,za wspaniałe "dożywotnie"domki :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 28, 2011 13:53 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Napisze ogłoszenie może ktoś nas pokocha :)
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Sob gru 31, 2011 11:47 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Dosiego Roku życzy Puśka Dexiu Gizmo Bryza Patryk Kropka Czesiu i Ziutka ..pies Borys.. Królik Lolek..i 3 żółwie !!!

Obrazek

wercia

Post » Śro sty 04, 2012 22:48 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Napisane w ogloszeniach mam jakie kolory plus zdjecia . Pisza do mnie ludzie ktorzy szukaja czarnych kotów. Paranoja !!! Zaczynam wątpić w to że nie którzy potrafią czytać ze zrozumieniem.

wercia

Post » Czw sty 05, 2012 1:15 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Śliczne kociaki!
Dominik :1luvu: jakbym nie miała już 3 kotów to.... :ryk:

A zdjęcie w kuchni z 7 kotami oczekującymi na jedzenie powalające :ryk:

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Czw sty 05, 2012 4:49 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

wercia pisze:Napisane w ogloszeniach mam jakie kolory plus zdjecia . Pisza do mnie ludzie ktorzy szukaja czarnych kotów. Paranoja !!! Zaczynam wątpić w to że nie którzy potrafią czytać ze zrozumieniem.

To odsyłaj do Chatula, mamy 3 piękne kocurki czarne do wydania. 1 kociak, 2 młode-dorosłe :wink:
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

[następna]