Sprawa pilna kontakt horacy 7
horacy 7 pisze:Błagam też może ktoś ma jeszcze gdzieś resztki caniserinu ,znów bardzo potrzebuję gotowej surowicy dla kota chorego na pp.Kot nie u mnie lecz osoby znajomej ,może ktoś jeszcze ma troszeczkę ,osoba ta do mnie zadzwoniła bo wiedziała ,ze leczyłam koty na pp.Kasiu proszę napisz ,że pilnie caniserin potrzebny w tytule.Co za cholerstwo i jak się przenosi bardzo.
penelope20 pisze:No i ja też błagam!!! Riko został na kroplówce. Test na pp wyszedł pozytywny i to bardzo nie zostawiając wątpliwości. Dawka leku dla niego kosztuje 300zł, surowicy tez nie mam co ja mam robić??????????????????????
horacy 7 pisze:penelope20 pisze:No i ja też błagam!!! Riko został na kroplówce. Test na pp wyszedł pozytywny i to bardzo nie zostawiając wątpliwości. Dawka leku dla niego kosztuje 300zł, surowicy tez nie mam co ja mam robić??????????????????????
Wprost nie mogę uwierzyć to straszne.Pilne kto może nam odstąpić chociaż z 2ml caniserinu,kto ma ozdrowieńca po pp lub szczepione koty.POMOC PILNIE POTRZEBNA!!!