Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasaiss pisze:Szukam kobiet które kochają koty ponad wszystko i mają ich dużo,
A w programie Tv chciałyby opowiedzieć o swoich nieudanych związkach,
które rozpadły się m.in. przez koty.
Mimo to, nie zniechęcaja sie i dalej szukających prawdziwej miłości.
ASK@ pisze:To wg mnie nie jest program który kotom przysłuży się. Udowodni tylko,że "kociary" istnieją i z powodu ich dziwacznychnawyków brak im szczęścia w życiu. Ale czy na pewno brak im szczęścia? Zaś publiczne ujawnienie takowej osoby może skutkować większa ilością kotów podrzuconych pod drzwi. Jeden więcej jeden mniej nie sprawi wszak różnicy.Bo przecież to dziwaczka.
Koty to może być jeden z przyczynków rozpadu związku. Ludzie zaś odczytaj wypowiedzi jak zechcą te przesłanie. Ze szkodą dla tych osób i ich podopiecznych.
Literówki
kotx2 pisze:ASK@ pisze:To wg mnie nie jest program który kotom przysłuży się. Udowodni tylko,że "kociary" istnieją i z powodu ich dziwacznychnawyków brak im szczęścia w życiu. Ale czy na pewno brak im szczęścia? Zaś publiczne ujawnienie takowej osoby może skutkować większa ilością kotów podrzuconych pod drzwi. Jeden więcej jeden mniej nie sprawi wszak różnicy.Bo przecież to dziwaczka.
Koty to może być jeden z przyczynków rozpadu związku. Ludzie zaś odczytaj wypowiedzi jak zechcą te przesłanie. Ze szkodą dla tych osób i ich podopiecznych.
Literówki
Kasaiss pisze:Szukam kobiet które kochają koty ponad wszystko i mają ich dużo,
A w programie Tv chciałyby opowiedzieć o swoich nieudanych związkach,
które rozpadły się m.in. przez koty.
Mimo to, nie zniechęcaja sie i dalej szukających prawdziwej miłości.
Tel: 530-850-042
E-mail: k.kokoszka@tvn.pl
redaf pisze:Wpada Pani też na przykład na forum ogrodnicze i pyta o zależność występowania załamania nerwowego i ilości podjętych prób samobójczych od nasadzenia wrzosów i wrzośców?
MalgWroclaw pisze:Redaf, dzięki. Czarno na białym to, co myślę i pewnie większość też![]()
Pani Redaktor, gratuluję pomysłowości w szukaniu tematów, ale naprawdę nie tędy droga. W dodatku nie wiadomo, dokąd Pani droga prowadzi. Możemy się domyślać, że nie do poprawy życia kotów. Skąd Pani wzięła liczbę 10 kotów, naprawdę nie rozumiem.
MaryLux pisze:...ta paniusia nie zasługuje na nazywanie "Panią Redaktor"... - co najwyżej panieneczką pseudoredaktoreczką.
redaf pisze:MaryLux pisze:...ta paniusia nie zasługuje na nazywanie "Panią Redaktor"... - co najwyżej panieneczką pseudoredaktoreczką.
Ekhem.
Bardzo nie podoba mi się ten post deprecjonujący zawód dziennikarza.
Pani Kokoszko jest tylko rysiem - researcherem, dostarczycielem informacji i kontaktów na zamówienie.
Do redaktora jest jej tak daleko jak mnie na scenę baletu leningradzkiego.
W paczce i na pointach.
Wkurzył was ten głupi mail?
Skopiujcie treść, dodajcie Wasz komentarz i wyślijcie na adresy uwaga@tvn.pl, rozmowywtoku@tvn.pl
![]()
![]()
MaryLux pisze:...oceniałam tę konkretną osóbkę. która tymi konkretnymi metodami się posługuje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości