Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
passa pisze:Jaki jest zakres kwot,które KK przeznacza na zabiegi?Albo ile średnio przeznaczacie na jeden zabieg?
Julijaaa pisze:Hej,
Opiekuję się 15 kotami, które przebywają na osiedlu pod blokiem. Jest wśród trójka kociąt, 5 kotek, 5 kocurów i dwa nie wiadomo jakiej płci koty. Mam tylko jeden talon na sterylkę,a potrzeby są ogromne. Dzisiaj próbowałam złapać którąś z kotek. Złapała się jedna, ale nie byłam pewna, czy nie karmi kociąt. Później złapał się kocur, ale wypuściłam go, bo uznałam, że pilniejsze jest wysterylizowanie którejś z kotek. No a trzy kotki nie chciały wejść do klatki-łapki.Ta piąta kotka z kolei też karmi kocięta. Oto wątek moich bezdomniaczków:
viewtopic.php?f=13&t=129170&start=0
Jak mogę ustawić się w kolejce do kasy kastracyjnej?
I, czy gdybym dostała pieniądze z kasy, to byłyby one przelane na moje konto, czy weterynarza, który wykonywałby zabieg?
Julijaaa pisze:Promonvet odpada, bo nie wszystkie koty dają się nawet pogłaskać, a co dopiero, żeby wziąć je na ręce.
XAgaX pisze:Julijaaa pisze:Promonvet odpada, bo nie wszystkie koty dają się nawet pogłaskać, a co dopiero, żeby wziąć je na ręce.
a wymieszać z żarełkiem?
Julijaaa pisze:XAgaX pisze:Julijaaa pisze:Promonvet odpada, bo nie wszystkie koty dają się nawet pogłaskać, a co dopiero, żeby wziąć je na ręce.
a wymieszać z żarełkiem?
O tym nie pomyślałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości