Już mam miejsce dla księcia :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 12, 2011 6:51 Już mam miejsce dla księcia :)

Dla idealnego kota znajomej poszukuję płatnego idealnego DT/hoteliku do końca tego roku. Sprawa PILNA. Na kosztach żydzić nie będzie, ale szukane jest miejsce gdzie PAN KOT będzie traktowany jak KSIĘCIUNIO!

PAN KOT to kilkuletni kastrat, siła spokoju i oaza relaksu. Nie broi, nie niszczy, nie jest agresorem, najchętniej tylko go miziać i miziać. Sama słodycz do schrupania :kotek: . Ma jedną wadę- jest notorycznym i podstępnym uciekinierem, więc hotelik musi być CAŁKOWICIE zabezpieczony przed włóczęgowskimi kocimi zapędami. No i musi chcieć go oddać po pobycie 8)
Sprawa pilna bo właścicielka tego cuda musiała wyjechać za granicę i pobyt się wysłużył z przyczyn niezależnych, acz ważnych.
Tylko osoby zaufane, absolutnie żadnych klatek oczywiście.

edit: książę znalazł swój czasowy dwór:)
Ostatnio edytowano Sob sie 13, 2011 7:15 przez Poker71, łącznie edytowano 1 raz

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt sie 12, 2011 10:15 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

podrzucę
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt sie 12, 2011 11:44 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

Zapytaj Neigh - ona prowadzi taki domowy hoteliczek,choć nie wiem dokładnie jak wyglądają warunki.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pt sie 12, 2011 13:03 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

No to odpisałam:-). Osiatkowane okna, osobny pokoj. Zero klamek tylko gałki ( są tacy co potrafią otworzyć i dać dyla, tak?).

Nie obiecuję tronu........ale jak będzie miał ochote w koronie chodzić może. Wasza Wysokość też się możemy do niego zwracać, co za problem:-).

Warunki do wglądu rzecz jasna.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sie 12, 2011 13:35 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

Passa zdaje sie TRONY robi wiec w razie co bedzie jak znalazl :D

Korona czasami, ale Książę musi być ADOROWANY PODZIWIANY I UWIELBIANY :kotek:

Neigh, popełniłam PW, zaraz zresztą dryndnę też :ok:

Poker71

Post » Pt sie 12, 2011 14:07 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

hihihih ale numer :-) Okazuje się, ze Księcia Pana znam osobiście. :-)
Świat jest jednak mały.......oj mały.........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt sie 12, 2011 14:15 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

Neigh, sory za rozłączenie- rozładowało mnie :x

będę informować :ok:

Poker71

Post » Pt sie 12, 2011 16:27 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

Poker71 pisze:Neigh, sory za rozłączenie- rozładowało mnie :x

będę informować :ok:

Spoko domyśliłam się:) Czekam na wici

Obrazek

Neigh

Post » Sob sie 13, 2011 13:26 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

Neigh pisze:hihihih ale numer :-) Okazuje się, ze Księcia Pana znam osobiście. :-)

Jak to osobiście? 8O
Kot dalekich znajomych,Twój były tymczas czy były gość w hoteliku?
Bo skręca mnie z ciekawości...
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Sob sie 13, 2011 15:04 Re: Warszawa- płatny DT lub hotelik na pół roku CITO

passa pisze:
Neigh pisze:hihihih ale numer :-) Okazuje się, ze Księcia Pana znam osobiście. :-)

Jak to osobiście? 8O
Kot dalekich znajomych,Twój były tymczas czy były gość w hoteliku?
Bo skręca mnie z ciekawości...

Kot kociej znajomej:-) Kocia znajoma - która mi tymczasowała kota znajdę. Miałam okazję onegdaj Księcia głaskać. ( podczas zawożenia tymczasa ) Nie wiedziałam, że szuka dt na pół roku. I jak mówię - świat jest mały.

Obrazek

Neigh