Pufa i Cwaniak całkiem nowe foty :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 24, 2011 22:23 Pufa i Cwaniak całkiem nowe foty :))))

Jestem już na tym forum jakiś czas a teraz nadszedł czas na przedstawienie się, pretekst do tego dał mi nowy nabytek w postaci amanta wyadoptowanego od Jopop.Mały roboczo nazywa się Amen :) nic innego na razie nie wymyśliłam.
Witajcie więc.
Nasza rodzinka to TŻ Piotr zwany Lajokonikiem.Ja czyli żona zwana Werką.
Plus dwa ogony.
Pufa arystokratka brytyjska i ma na to kwity :wink:
No i nowy amant dachowiec pospolity też ma na to papiery pewnie :wink:
Pufa jest z nami od kwietnia zeszłego roku mały jest u nas od kilku godzin.

Sytuacja jest napięta Pufa warczy i syczy nie tylko na małego ale też na nas.
Mały miał to gdzieś zjadł wypił pobawił się ale się rozpędził i wpadł na Pufę.Osyczeli się nawzajem i Pufa uciekła.

Każda rada mile widziana.Reagować na te syki i warki czy zostawić niech się dogadają??
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 16:01 przez nikaxx, łącznie edytowano 6 razy
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Wto maja 24, 2011 22:34 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

nikaxx pisze:Jestem już na tym forum jakiś czas a teraz nadszedł czas na przedstawienie się, pretekst do tego dał mi nowy nabytek w postaci amanta wyadoptowanego od Jopop.Mały roboczo nazywa się Amen :) nic innego na razie nie wymyśliłam.
Witajcie więc.
Nasza rodzinka to TŻ Piotr zwany Lajokonikiem.Ja czyli żona zwana Werką.
Plus dwa ogony.
Pufa arystokratka brytyjska i ma na to kwity :wink:
No i nowy amant dachowiec pospolity też ma na to papiery pewnie :wink:
Pufa jest z nami od kwietnia zeszłego roku mały jest u nas od kilku godzin.

Sytuacja jest napięta Pufa warczy i syczy nie tylko na małego ale też na nas.
Mały miał to gdzieś zjadł wypił pobawił się ale się rozpędził i wpadł na Pufę.Osyczeli się nawzajem i Pufa uciekła.

Każda rada mile widziana.Reagować na te syki i warki czy zostawić niech się dogadają??

zaintrygował mnie ten lajkonik 8) :D na syki nie reaguj,koty się powinny dogadać,tym bardziej ,że są razem pare godzin,daj im czas,dopóki krew się nie leje :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto maja 24, 2011 22:40 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Lajkonik bo spod Krakowa pochodzi i jak go poznałam to mi się z paluszkami lajkonika skojarzył. Wołamy też czasem na niego "chrupiący" :wink:

Ciężko na syki nie reagować ale okej nie będę.Koty na noc rozdzielę a jutro kolejna batalia.

Marzę o dniu kiedy dwa rozmruczane koty przybiegną do łóżka.Nad takim właśnie stanem rzeczy będę pracowała.
ObrazekObrazekObrazek

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Post » Wto maja 24, 2011 22:42 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

nikaxx pisze:Lajkonik bo spod Krakowa pochodzi i jak go poznałam to mi się z paluszkami lajkonika skojarzył. Wołamy też czasem na niego "chrupiący" :wink:

Ciężko na syki nie reagować ale okej nie będę.Koty na noc rozdzielę a jutro kolejna batalia.

Marzę o dniu kiedy dwa rozmruczane koty przybiegną do łóżka.Nad takim właśnie stanem rzeczy będę pracowała.

:D
trzymam kciuki za dogadanie się kotów :P :D

kotx2

Post » Wto maja 24, 2011 22:49 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dzięki kciuki bardzo potrzebne i rady w cenie też.
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Wto maja 24, 2011 22:53 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

nikaxx pisze:Dzięki kciuki bardzo potrzebne i rady w cenie też.

wkleisz jakieś fotki :?: :kotek:

kotx2

Post » Wto maja 24, 2011 22:59 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Jasne jak tylko znajdę instrukcję jak.Już kiedyś ją znalazłam :wink:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Wto maja 24, 2011 23:01 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

zachować spokój :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto maja 24, 2011 23:03 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Pufiszcz

Obrazek

Obrazek

Tutaj trochę starsze moja księżna po sterylizacji
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Wto maja 24, 2011 23:05 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Asiu
Pamiętaj, że zaoferowałaś, że mogę dzwonić o każdej porze dnia i nocy :wink:

Wiem wiem tylko spokój może nas uratować, już obiecuję nie panikować :oops:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro maja 25, 2011 5:40 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Spokojnie, pierwsze dokocenie to ciężkie przeżycie, szczególnie dla Opiekuna :twisted: - izoluj jak jest za gorąco, jak ostygną, niech się dalej integrują, z maluchem pójdzie szybko :wink: . No i dopieszczaj i adoruj rezydentkę, choć serce rwie się do malucha - niech się dalej czuje najważniejsza :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro maja 25, 2011 8:34 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Zaczynamy nowy dzień.
Mały jeszcze nie skorzystał z kuwety.
Mały jeszcze nic nie zjadł.Suche w ogóle omija szerokim łukiem.
Mały łazi i miauczy pewnie rodzeństwa szuka a nie jakiejś tam rezydentki z pms :wink:
Mały przyjął lek ale oznajmił całemu światu co o tym myśli.
Duże wredne stoi na straży i czuwa co by mały wiedział, gdzie jest jego miejsce.Nie syczy nie atakuje.Siedzi i czuwa.Już się daje głaskać.

Asiu jakiego używasz żwirku i co on u Ciebie jadł?

Edit: mały zrobił sio do kuwety i włączył taki motorek jak go wzięłam na ręce i barankował :)

Duża wnerwiona też się łasi a ja ją rozpieszczam jak tylko mogę.

Mogę młodemu podać immunodol?
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro maja 25, 2011 10:00 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

suche to je na razie kłuło w zęby, jadły jak musiały :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Śro maja 25, 2011 14:36 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Żwir miały drewniany, to widziałam ;)

Wklej fotki małego!
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro maja 25, 2011 14:53 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

zwir drewniany, jadly glownie gerberki (samo mieso - kurczak lub indyk), immunodol mozesz :)
Obrazek

jopop

[następna]