Gdyby ktoś widział kocurka lub wie, gdzie przebywa proszę o kontakt. Na kocurka czeka cała rodzina i dziecko.
tel.501-820-148 lub 692-448-387

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:W schronie nie ma żadnego czarnego kota na dzień dzisiejszy (tj. dziś,do godz. 18 00 nie było).Cięzko będzie znaleźć go.To nie moja dzielnica,jak dobrze kojarze,to Nowy Bytom.Nie za fajna okolica,większość to tzw familoki.Najlepiej porozwieszac ogłosz.
Patsi pisze:justyna8585 pisze:W schronie nie ma żadnego czarnego kota na dzień dzisiejszy (tj. dziś,do godz. 18 00 nie było).Cięzko będzie znaleźć go.To nie moja dzielnica,jak dobrze kojarze,to Nowy Bytom.Nie za fajna okolica,większość to tzw familoki.Najlepiej porozwieszac ogłosz.
Dzieki za informacje. Właścicielka szuka, dzielnica obklejona ogłoszeniami, weci poinformowani. Przedwczoraj dzwonił jakiś facet, że widział niby Dixona w pobliżu miejsca, gdzie zaginął ale musiał skończyć rozmowę, miał potem jeszcze dzwonić i nie dzwonił...Oddzwonić nie można, bo numer był zastrzeżony. Plusem familoków jest to, że są otwarte okienka i od biedy ma się gdzie schować. Gruby, duży kot, ciapowaty ale kot - nie mógł się przecież rozpłynąć w powietrzu... Mam nadzieję, że nic mu się nie stało i, że jest cały.
Patsi pisze:Halemba to chyba za daleko ale dzieki, ze pamiętaszBędzie ogłoszenie w Wiadomościach Rudzkich, nie wiem, czy ktoś to czyta ale nie zaszkodzi.
justyna8585 pisze:N kociarnie wrócił czarny kocurek.On trafił tak w okolicach zginięcia tego kota z mnóstwem kleszczy i wybitym barkiem.Jeśli dobrze pójdzie,to Alienor weźmie go na DT.Dobrze by było sprawdzić,czy to nie ten.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 104 gości