cudna kocia mama już w DS !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 30, 2011 11:01 cudna kocia mama już w DS !!

Kocia mama, o wdzięcznym imieniu Dziewczyna, uratowana z kanału , w którym się okociła - 6 pięknych maluchów już w DT (wszystkie info w tym wątku viewtopic.php?f=13&t=126720 ) PILNIE szuka DT,, który zakocha się w tej porzuconej ślicznotce !!!!

Obrazek

Koteczka (ok 2 lata) mieszkała w jednej z melin w Sopocie, była podobna tam bardzo głodzona, gdyż w poszukiwaniu jedzenia, przychodziła w miejsce, z którego ją zabraliśmy. Tam dokarmiana, zaprzyjaźniła się z pracownikami, stała się wiernym, miziastym towarzyszem, i niestety rodziła małe........

Kociaki ukryła tak, że ledwo udało się całą familie wydostać z podwójnie okratowanego, wbetowanego kanału wzdłuż budynku. Wszystkie jej maluchy mają już DT :). Miały dużo szczęścia.

Czy szczęście uśmiechnie się również do kociej mamy ??? !!!!

Kto da jej DT lub DS , bo kicia jest ogromnym miziakiem i szoda szkoda żeby wróciła na dwór !!

Dziewczyna jest pięknie umaszczona: ma biszkoptowy pysio i czarno-srebrzyste prążki, jest przepiękną młodą kicia. Jest bardzo !!! towarzyska, kocha ludzi, za opiekunami chodzi jak piesek, pięknie się mizia....

Koteczka jest już wysterylizowana, czeka pilnie w pomieszczeniu gospodarczym na swój DT, jednak jest to rozwiązanie awaryjne (na kilka dni), bo okolica jest antykocia, a ona zasługuje na dom !!

Kto odmieni jej życie :oops: ?????
Ostatnio edytowano Śro maja 18, 2011 6:19 przez adzi, łącznie edytowano 3 razy

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob kwi 30, 2011 11:08 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Trzymam za nią mocno kciuki!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob kwi 30, 2011 11:12 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Dziękuję podwójnie za kciuki i TDT dla 2 maluchów dla soso :1luvu: !!!

Bardzo prosimy o podbijanie, bo wszyscy najbardziej kochają puchate maluchy, ja z kolei dorosłe bezdomniaki, które straciły dom :|

Musi się jej udać !

adzi

Post » Sob kwi 30, 2011 11:18 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Faktycznie prześliczna kotunia :kotek:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob kwi 30, 2011 11:24 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Ma ogłoszonka, FB?
Fajna jest, szkoda jej na to samo miejsce ale wszyscy zapchani :(
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob kwi 30, 2011 11:38 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Zaznaczam
Adzia poproszę Kasie która moderuje FB dla PKDT żeby założyła jej wydarzenie ;) i prosimy wszytskich o polecanie znajomym, udostępnianie, w taki właśnie sposób "moja" czarna kicia znalazła swoją dużą, ktoś na fb z jej znajomych podesłał wydarzenie. w FB siła ! ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 30, 2011 11:47 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

adzi pisze:Dziękuję podwójnie za kciuki i TDT dla 2 maluchów dla soso :1luvu: !!!

Bardzo prosimy o podbijanie, bo wszyscy najbardziej kochają puchate maluchy, ja z kolei dorosłe bezdomniaki, które straciły dom :|

Musi się jej udać !

Powiem szczerze, że mnie też najbardziej "biorą" te dorosłe kocie biedy.... dlatego wśród mojej piątki są Zosia (trafiła do mnie na dt jako dorosła kota w ciąży i została) i Małgosia (trafiła do mnie na dt jako około 13-letnia chora na nerki i została) dlatego staram się nie brać dorosłych na dt bo jakoś się tak składa że zostają...nie dlatego, że nie znajdują domku ale dlatego, że nie jestem w stanie się z nimi rozstać....a co gorsze mój mąż nie jest w stanie się z nimi rozstać...
Obrazek

biamila

Post » Sob kwi 30, 2011 12:41 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

oto trojmiasto Dziewczyny : http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 65133.html

następne z rzędu wyróżnione to maluchy :))))

następna podstrona: moja tymczaska Walentyna, i 2 ogłoszenia Agnieszki - powinnam mieć zniżkę na trojmiasto.pl :lol:

biamila - moi rezydenci to też dorosłe podwórzaki : Fiszka śmietnikowiec i Bomber (dorosły porzucony u mnie pod blokiem, przy ulicy, sąsiedzi mówili, że ktoś z kontenera go wyrzucił.....z syndromem urologicznym, siedział przy ulicy i czekał - dosłownie siedział i czekał :cry:

tymczas Walentyna - http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 63944.html

Niestety muszę bardzo szybko znaleźć jej fajny DS, bo zostawić zdecydowanie nie mogę, ani nic już nowego sprowadzać :cry: - partner zdecydowanie niewyrozumiały 8) wręcz radykalny :lol:

adzi

Post » Sob kwi 30, 2011 12:46 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Dziewczyny - wszystkie maluchy i mama mają trojmiasto.pl, na stronkę pkdt wysłałam ogłoszenie mamy, Marea maluchów, maluchy mają FB, mamita jeszcze nie.

Niestety Fb już jej nie zdążę zrobić w trakcie majówki, bo albo nie będę mieć internetu, albo bardzo ograniczony dostęp.

Bardzo proszę o podbijanie wątku mamuśki i maluchów, jak będziecie na miau :D , żeby towarzystwo nie spadało.

adzi

Post » Sob kwi 30, 2011 15:41 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Do góry mamuśka!
Obrazek

biamila

Post » Sob kwi 30, 2011 16:28 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Poprosiłam Kasię z PKDT o fcebooka dla niej ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 30, 2011 19:40 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Proszę mi tu nie spadać!
Obrazek

biamila

Post » Nie maja 01, 2011 9:01 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

za domek dla mamuśki :ok: nie spadamy !!!

adzi

Post » Nie maja 01, 2011 9:35 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

podbijam, koteczka śliczna :1luvu:

DorotaKr

Od: Wto mar 27, 2007 17:54

Post » Nie maja 01, 2011 15:43 Re: cudna kocia mama kotów "kanałowych" z Sopotu-PILNIE DT/DS !!

Mamusia czeka na swojego człowieka!
Obrazek

biamila

[następna]