Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na dt/ds! Ropowica !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 23:51 Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na dt/ds! Ropowica !

Wątek główny kotów ogródkowych jest tutaj: viewtopic.php?f=1&t=122699

Kocurek Komarek i Koteczka Komarkowa to rodzeństwo, które przyszło na świat prawdopodobnie pod koniec lata 2010r. Myślę, że mogą mieć maksymalnie 8miesięcy.
Kotki nie są zbyt duże, raz że ich mama jest raczej krótkołapka i pękata, a dwa że pewnie "wystrzelą" na wiosnę jak zrobi się cieplej. Kotki mieszkają na moim ogrodzie w budce styropianowej w odkrytej altance.
Rodzeństwo czasem ma fochy, głównym prowodyrem spięć jest Kocurek, ale przeważnie koty są zgodne, sypiają wspólnie w budce jak i na niej, przeważnie Koteczka na Kocurku :1luvu: co tworzy uroczy widok.
Koteczka dostaje od kilku tygodni tabletki Promon Vet zapobiegające rujce.

GORĄCO PROSZĘ O DT/DS dla kotków, osobno, a myślę, że byłyby najbardziej zadowolone będąc nadal razem.

A oto one:

Koteczka Komarkowa
Obrazek
Obrazek

RODZEŃSTWO W KOMPLECIE Obrazek

Kocurek Komarek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon mar 12, 2012 19:27 przez malvinh, łącznie edytowano 6 razy

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Pon lut 28, 2011 10:48 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

w góre koty po domek!!!!!!!!!!!!!!
gerardbutler

Post » Pon lut 28, 2011 11:09 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

gerardbutler pisze:w góre koty po domek!!!!!!!!!!!!!!

:ok: KOTY naprawdę zasługują na domek. zresztą jak wszystkie koty.

malvinh

Post » Pon lut 28, 2011 19:37 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

dziś koteczka Komarkowa dostała w czapę od Buby,a to ze 3 razy większy kocur. odgonił ją od miski... biedna kocina.

malvinh

Post » Pon lut 28, 2011 19:53 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

Sliczne burasie :1luvu: :1luvu: Mysle, ze trzeba kotki jak najszybciej wykastrowac i ciachnac - bo bedzie przychowek :roll:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon lut 28, 2011 19:54 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

Moje komarki :1luvu: wypatrują domku :D
Kto pokocha :?:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon lut 28, 2011 19:59 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

Cindy pisze:Sliczne burasie :1luvu: :1luvu: Mysle, ze trzeba kotki jak najszybciej wykastrowac i ciachnac - bo bedzie przychowek :roll:

też tak myślę. jak narazie koteczka dostaje tabletki. u nas niestety kastracja/sterylizacja bardzo droga... za kotke to ponad 200zł. dziś gadałam z panią z przychodni to chyba trochę da się spuścić z ceny. powoli zbieramy na to, ale jak narazie pierwsze potrzeby zaspokajam typu karma.
tu są bazarki na koty:

viewtopic.php?f=20&t=124716
viewtopic.php?f=20&t=124634

serdecznie zapraszam dziewczyny :kotek:

Wiora - myslę ze dzis wieczorem jeszcze na wątek główny Mirosławiaków wstawię nowe zdjęcia, to zobaczysz mamę Komarkową :)

malvinh

Post » Czw mar 03, 2011 21:18 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

dziś idąc ze mną na kolację Komarek boksował wszystkie koty, które próbowały iść obok niego. dostała i jego siostra, i dwa razy większy Buba, i brat Buby Nieśmiałek. Komarek jest małym kocurem, ale widać temperamentnym :twisted:

malvinh

Post » Sob mar 05, 2011 1:55 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

malvinh pisze:też tak myślę. jak narazie koteczka dostaje tabletki. u nas niestety kastracja/sterylizacja bardzo droga... za kotke to ponad 200zł. dziś gadałam z panią z przychodni to chyba trochę da się spuścić z ceny....

Obdzwoń kliniki u siebie w mieście i poszukaj w internecie na temat miesiąca sterylizacji jakim jest marzec.
Wiele klinik w tym miesiącu robi sterylki i kastrację za połowę ceny.
Wiem,że łatwo nie jest,ale zawsze łatwiej wydać 100 zł niż 200 zł,a w przypadku kocurka koszt niższy,bo średnio 70 zł.
Kciuki za śliczne buraski :ok:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Pon mar 07, 2011 23:28 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

Obdzwoń kliniki u siebie w mieście i poszukaj w internecie na temat miesiąca sterylizacji jakim jest marzec.
Wiele klinik w tym miesiącu robi sterylki i kastrację za połowę ceny.
Wiem,że łatwo nie jest,ale zawsze łatwiej wydać 100 zł niż 200 zł,a w przypadku kocurka koszt niższy,bo średnio 70 zł.
Kciuki za śliczne buraski :ok:

hej, dziękuję za radę :kotek: ale niestety u mnie jest tylko jedna przychodnia dla zwierząt bo mieszkam w malym miasteczku. najblizej do innego mam 15km i 30km ale niestety nie mam transportu dla kotów za bardzo, a komunikacja typu pks raczej nie wchodzi w grę. myślę, że niestety trzeba będzie przepłacić..

malvinh

Post » Śro mar 09, 2011 23:15 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

kilka dni temu Koteczka uciekając co prędzej że niby oh jak nie chce żebym ją złapała zległa w końcu na trawie i dała pomiziać się przez 5 sekund po brzuszku 8)
a dzisiaj Kocurek zaczepiał wszystkie koty do zabawy, no i jako że ja też się nawinęłam to dotknął mnie zaszczyt podrapania go po brzuchu i bycia podrapaną po rękach :1luvu:

malvinh

Post » Nie mar 13, 2011 22:30 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

hop hop przypominam że koteczka czeka na sterylkę, na którą zbieramy poprzez bazarek ZIELONE ŻABKI I ZIELONE PAJĄKI, który jest w moim podpisie. serdecznie zapraszam!

malvinh

Post » Pon mar 14, 2011 14:33 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

:ok:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124791][img]http://miau.strefa.pl/Miroslawiec-Komarki.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon mar 14, 2011 17:51 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

dziękuję graszka-gn :1luvu:

malvinh

Post » Wto mar 15, 2011 18:40 Re: Rodzeństwo KOMARKÓW czeka na ogrodzie na DT/DS!

cos jest nie tak z komarkową małą. pomyślałam, że może to jest przepuklina??? ale ja się nie za bardzo znam, więc może ktoś coś doradzi? ostatnio jak ją podniosłam to zamiałczała i nie zwrociłam na to uwagi, a dzis jak ją podnosilam to też miałknęła - macam po klatce piersiowej to jakby miała pogrubione, napięte takie....

malvinh

[następna]