Przepiekny 3 letni Kumpel zaadoptowany, nie żyje... FIP :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 28, 2011 21:30 Przepiekny 3 letni Kumpel zaadoptowany, nie żyje... FIP :(

Kotek, ochrzczony Kumplem :) ma około 3 lat. To szaro-bury dachowiec, z Pragi :)
Kilka dni temu w okolicy ul. Zwycięzców kotek wpadł pod samochód (lub samochód wpadł na niego…). Kotka znalazł wspaniały pan, który bardzo przejął się jego losem i postanowił mu pomóc. Zaniósł go więc do lecznicy na Zwycięzców 40, wyleczył, przebadał i wykastrował na swój własny koszt!

Pan nie mógł zabrać zwierzaka do siebie, zwrócił się więc po pomoc do Fundacji Viva, a my zabraliśmy go z lecznicy do tymczasowego domku, gdzie dzielnie oczekuje na swojego ukochanego Dużego :)

Kotek jest kochany, przyjacielski i kontaktowy! Wie, co to kuweta! Testy na białaczkę i fiv - ujemne! :) Kumpel jest prześlicznie umaszczony. Mruczy i nastawia grzbiet i łepek do głaskania! Niestety nasza kotka go nie toleruje. Warczy na niego, syczy, zagania w kąt i atakuje... Odizolowaliśmy zwierzaki, jednak i tak nie wpływa to komfortowo póki co na Kumpla, jest zestresowany, skulony, ale mimo tego gdy wchodzimy do pokoju, domaga się porcji pieszczot, które oczywiście dostaje!

Szukamy dla niego tego jedynego domu. Wydaje mi się, że mógłby to bym domek z ogródkiem. Ponieważ tak średnio dogaduje się z naszą Fifi, nie wiem jak dogadałby się z innym kotem. Ale nasza Fifi to koci pitbull, przegania wszystkie żyjątka ze swojego terytorium, dlatego nie wiem, czy to dobry wyznacznik :) Kumpel jest taki cudowny, że naprawdę zasługuje na miłość! Istnieje możliwość dowozu kotka w okolicach Warszawy.
Obowiązuje umowa adopcyjna.

Kontakt przez miau lub mail: kkrolik@o2.pl

Obrazek

Obrazek

Zobaczcie, jak wyczekuje swojego jedynego Dużego :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 03, 2011 18:28 przez nurmi, łącznie edytowano 5 razy
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Pt sty 28, 2011 22:08 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Kumplu, szoruj na góre po domek :!:
Miałeś dużo szczęścia - ta Zwycięzców okropnie ruchliwa jest.
(to moje rodzinne strony...)
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt sty 28, 2011 22:12 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

jestem i ja :)
jaki fajny ten Kumpel! zupełnie inaczej wygląda niż na fotkach z telefonu ;)

stary wątek: viewtopic.php?f=13&t=123291 - można zamknąć
ObrazekObrazek

mru_dogo

Od: Śro gru 17, 2008 15:13

Post » Pt sty 28, 2011 22:18 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Jak mogłabym nie trzymać ogromnych :ok: :ok: :ok: :ok: za mojego sąsiada
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt sty 28, 2011 22:49 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

będę kibicować, bo kumpel fajny facet jest :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pt sty 28, 2011 22:53 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

I ja też za sąsiada :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt sty 28, 2011 22:58 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Przenoszę na Kociarnię.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt sty 28, 2011 23:05 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Dziękuję za odzew! Kumpel musi znaleźć cudownych Dużych, bo naprawdę na to zasługuje! Jest niesamowicie miziasty, mruczasty i kochany :) Tylko zestresowany obecnością naszej Fifi... ale zamknięty w pokoju i tylko z nami jest radosny, kochany i przytulaśny :)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 8:08 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Witaj Szalony Kocie :) Tak, dziś poproszę CatAngel o wydarzenie na fb.
Kumpel dostał właśnie jedzonko i porcję pieszczot :) Głośno sobie pomruczał :) Uznał nasz jeden pokój za swoje terytorium i już tak się nie boi. I kuwetkuje normalnie, choć wczoraj mieliśmy przygodę... :oops: Kumpel wystraszony przez Fifi, zagoniony na naszą kanapę... ech załatwił ze strachu na nią swoją potrzebę... Ale zostało mu to wybaczone, już posprzątane, teraz chodzi sobie po pokoju z podniesionym ogonkiem i zwiedza :)

I czeka na swojego ukochanego Dużego!

Przyszło mi jeszcze przez myśl, że może Kumpel, tak jak mój Gugu, po prostu zwiał komuś przez przypadek i wpadł pod samochód. Albo był kotem wychodzącym, na Saskiej Kępie mnóstwo jest domów z ogrodami przecież, i po prostu miał wypadek? Na szczęście ten wypadek był nie groźny, nic mu się nie stało!! Widać, że ma wielkie szczęscie :) Ogłoszę go chyba też jako znalezionego na Paluchu i w necie, a jak dziś starczy czasu, to przejdziemy się w okolicy Zwycięzców, czy nie ma żadnych ogłoszeń o poszukiwanym kocie. Bo przecież też może ktoś na niego czekać.... i się zamartwiać...
Kumpel nie wygląda na dzikuska, jak dla mnie jest w pełni ucywilizowany :) i mruczasty :) niesmowity!!!

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 8:18 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Ja mówiłąm o pełnym pakiecie ogłoszeń u CatAngel, 80 ogłoszeń, dzięki któym kotki w mig znajdują domki!

Swoją drogą, wiem, że ogłaszała też w ten sposób zaginione koteczki...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 29, 2011 8:20 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Dzięki. To porozmawiam z nią i na temat Kumpla i na temat Guciaka.... :)

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 9:56 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kumpel już bardziej wyluzowany :) Bawił się myszką i ganiał za laserkiem! Odważył się spokojnie siedzieć na wersalce i pozować do zdjęć!
Niech ktoś się w nim zakocha! I da mu staly domek!

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 13:48 Re: Przepiekny szarak ok. 3 letni Kumpel do adopcji - Warszawa

I co? Nikt się jeszcze w futerku nie zakochał? :)
Jest naprawdę bezwzględnie cudowny!

nurmi

[następna]