Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:Agness78 pisze:Czy to może być ten sam kot: viewtopic.php?f=1&t=121294
Dziewczyna chyba wogóle nie odpisała na PW do jessi74.
Nie, do mnie personalnie na maila napisała Pani Jolanta, poznana na Zoo Botanice.
Ech, tui zima, a kotów z porzetrącanymi/połamanymi łapkami coraz więcej.
Kolejnego takiego, już po amputacji niestety, ma u siebie nasz Edzia.
jessi74 pisze:pani od kocurka ze złamaną łapką się odezwała , zdecydowaliśmy że jesteśmy w stanie wspólnie pomóć kotkowi , teraz potrzebna jest pomoc w złapaniu kotka, gdyż przychodzi on do jedzenia w godzinach 8-9 rano , a jak dla mnie czy nataszy jest to niemożliwe aby w tym czasie mieć wolne
POTRZEBNA POMOC W ŁAPANIU KOTKA Z CHORĄ ŁAPĄ - BAAAARDZO PILNE !!!!PRAWDOPODOBNIE JUŻ MARTWICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMY DO POŻYCZENIA KLATKĘ ŁAPKĘ, PODBIERAK I INNE FACHOWE SPRZĘTYTO JEST REJON PL. STASZICA , KOCUREK MA TDT I POMOC TYLKO MUSI ZOSTAĆ ZŁAPANY
NIE BĘDZIE TO PROSTE BO RAZEM Z NIM BIEGA JEGO RODZEŃSTWO, KOTKI SĄ GŁODNE I WSZYSTKIE BĘDĄ PEWNIE PAKOWAĆ SIĘ DO JEDZENIAviewtopic.php?f=1&t=121294
jessi74 pisze:jessi74 pisze:pani od kocurka ze złamaną łapką się odezwała , zdecydowaliśmy że jesteśmy w stanie wspólnie pomóć kotkowi , teraz potrzebna jest pomoc w złapaniu kotka, gdyż przychodzi on do jedzenia w godzinach 8-9 rano , a jak dla mnie czy nataszy jest to niemożliwe aby w tym czasie mieć wolne
POTRZEBNA POMOC W ŁAPANIU KOTKA Z CHORĄ ŁAPĄ - BAAAARDZO PILNE !!!!PRAWDOPODOBNIE JUŻ MARTWICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMY DO POŻYCZENIA KLATKĘ ŁAPKĘ, PODBIERAK I INNE FACHOWE SPRZĘTYTO JEST REJON PL. STASZICA , KOCUREK MA TDT I POMOC TYLKO MUSI ZOSTAĆ ZŁAPANY
NIE BĘDZIE TO PROSTE BO RAZEM Z NIM BIEGA JEGO RODZEŃSTWO, KOTKI SĄ GŁODNE I WSZYSTKIE BĘDĄ PEWNIE PAKOWAĆ SIĘ DO JEDZENIAviewtopic.php?f=1&t=121294
mawin pisze:Kto może pomóc w tych godzinach??? PILNE !!!! ja niestety nie mogę - praca![]()
Kto może, proszę niech pomoże, tutaj liczy się każdy dzień....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 85 gości