Nie boi się innych zwierząt, jest miła, proludzka...
Może ktoś...?
Oto kicia :

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
slapcio pisze:Ja juz pisałam chyba milion razy - do końca lutego mam miejscówkę. Niestety - nie dłużej
slapcio pisze:Ja juz pisałam chyba milion razy - do końca lutego mam miejscówkę. Niestety - nie dłużej
To jest jak najbardziej point, tyle że z białymLiwia_ pisze:Pilnie szuka miejsca kotka, oceniona na około półtora roku. Ze zdjęć wygląda mi na niebieskooką, ma śmieszne, nieco pointowate znaczenia.
Kicorek pisze:Jeśli ją ogłaszać, to teraz, już, bo przed samymi świętami ludzie szukają prezentów (też to przerabiałam i mniej więcej od połowy grudnia zawiesiłam ogłaszanie kici - zwykła czarna dachówka, a też chcieli na prezent)
slapcio pisze:Kiedy Hanunia jedzie po dymniaka? Może mogłaby do mnie wziąć kotę, jeśli tylko Kuba się zgodzi (będę wiedzieć za jakieś 3 h - nie sądzę żeby odmówił ale spytać muszę)
Kicorek pisze:Jeśli ją ogłaszać, to teraz, już, bo przed samymi świętami ludzie szukają prezentów (też to przerabiałam i mniej więcej od połowy grudnia zawiesiłam ogłaszanie kici - zwykła czarna dachówka, a też chcieli na prezent)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Silverblue i 81 gości