Domowa szylkretka, teraz Scarlett już w w swoim DS!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 14:03 Domowa szylkretka, teraz Scarlett już w w swoim DS!!!!!

Kolejny koci wyrzutek. I do tego jaki piękny:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ten czarno biały kocurek ma właścicieli, ludzi mieszkających obok.

Nie wiem co zrobić z koteczką. Spotkałyśmy ją wczoraj z Natalią. Juz mi ręce opadają. Miałam nadzieję, że jak rano będę szła na autobu to jej nie będzie, że jednak ma dom..... Niestety jest bezdomna. Pytałyśmy okolicznych sklepikarzy. Nikt jej nie zna, widzą ją od wczoraj. A wczoraj był w Mszczonowie dzień targowy, więc pewno została podrzucona.
Nie mam gdzie jej wziąć. Pralnia zajęta prze Zosię i Klarę. A sądzę, że trzeba jej zrobić sterylkę, jest piękna, ale więcej kocich dzieci to nie trzeba na tym świecie.
Czy znajdzie się ktoś kto jej pomoże?
Kotka jest bardzo kontaktowa, wręcz wskakuje na ręce. Dzisiaj rano na przystanku podchodziła do każdej stojącej osoby, jednej pani która się przychyliła wpakowała się na ramiona :)
Błagam o pomoc dla niej!!!! Ma ktoś wolne miejsce w DT? Może ktoś zorganizować sterylkę? ja nie jestem mobilna (brak prawka) i zero możliwości transportu. Ewentualnie autobusem na okęcie.
Ostatnio edytowano Pon gru 06, 2010 18:16 przez magdajedral, łącznie edytowano 2 razy
magdajedral

Post » Pt lis 26, 2010 14:55 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

tak, widziałam z Magdą koteczkę, piękna i sympatyczna.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt lis 26, 2010 15:18 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Jezu kolejna ofiara ludzkiego kretynizmu i sadyzmu :( :( :( :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 26, 2010 15:20 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Piękna szylkrecia :1luvu:
Co za podli ludzie :twisted:
Za domek dla kocinki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 26, 2010 15:24 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Wypisz-wymaluj moja Rukia - i z wyglądu i z charakteru...

Kciuki za domek dla kici :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lis 26, 2010 15:52 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Dt bardzo potrzebny!

Tusinka

Post » Pt lis 26, 2010 16:08 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Jedna nie załatwiona a druga się pojawiła :cry: ehhh :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 26, 2010 16:25 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

kurcze.. :( taka śliczna..ja już nie mogę..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 26, 2010 18:01 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Jak moja Fuga :1luvu:

To wszystko jest takie nie fair...
najszczesliwsza

Post » Pt lis 26, 2010 18:18 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Jak wracałam z pracy to jej nie było. Kiciałam i kiciałam a ludzie tylko durnie na mnie patrzyli. Zostawiłam jej na wszelki wypadek jedzonko. Po 20-tej jeszcze tam wyjdę.
Rano w rozmowie z jedną panią ze sklepu dowiedziałam się, że w tamtą zimę ktoś również w dzień targowy przywiązał dużego psa typu wilczua do słupa na środku rynku. Biduś położył się na ubitym śniegu i spał. Ta pani zadzwoniła po policję, ale "sprawcy" zdążyli nawiać, więc policja zabrała ps do schroniska.
magdajedral

Post » Pt lis 26, 2010 20:17 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

magdajedral pisze:Jak wracałam z pracy to jej nie było. Kiciałam i kiciałam a ludzie tylko durnie na mnie patrzyli. Zostawiłam jej na wszelki wypadek jedzonko. Po 20-tej jeszcze tam wyjdę.
Rano w rozmowie z jedną panią ze sklepu dowiedziałam się, że w tamtą zimę ktoś również w dzień targowy przywiązał dużego psa typu wilczua do słupa na środku rynku. Biduś położył się na ubitym śniegu i spał. Ta pani zadzwoniła po policję, ale "sprawcy" zdążyli nawiać, więc policja zabrała ps do schroniska.

Ludzie to bestie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kciuki za koteńkę!!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 26, 2010 20:20 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Trzymam kciuki za mała.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 26, 2010 20:27 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

jak się pojawi to organizuj transport do Warszawy, zaczniemy od sterylki
AnielkaG

Post » Pt lis 26, 2010 21:49 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

koło 19 jak siedziałam już w busie widziałam kotkę, wyszła spod drugiego autobusu :cry:

DT potrzebny!

Tusinka

Post » Pt lis 26, 2010 22:18 Re: Piękna kotka wyrzucona na rynku autobusowym DT! Sterylka!

Na chwilę obecną nic nie wymyślę ( i szlag mnie trafia, że jestem taka bezsilna ). Nie mam gdzie jej ulokować nawet na jedną noc!!!!! Jeśli chodzi o transport do Warszawy to poniedziałek mam wolny i mogłabym ją zawieźć autobusem rano. Ale muszę wrócić do 13 do domu. Tylko że najlepiej by było ją gdzieś przetrzymać do tego czasu, aby nic jej się nie stało! Ona jest taka ufna. Byłam u niej przed chwilą. Była..... wyszła spod samochodu, bo tam nie ma gdzie indziej się schować. Boję się, że wejdzie gdzieć pod maskę i ktoś ją bez swojej wiedzy nawet wywiezie. (w ten sposób trafił do mnie jakieś dwa lata temu mały kociak. Siostra wstawiła auto do garażu, a rano usłyszałyśmy miauczenie w piwnicy)
Tylko pytanie co dalej, po sterylce? Ona sobie nie poradzi na dworzu, to pewne. Błagam o jakieś pomysły. I modle się o cud dla tej piękności.
magdajedral

[następna]