Pszyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robićFajnie, że jesteście. Dzięki:P
Od razu uprzedzam - na wielkie atrakcje nie ma co liczyć - u zabersa pokemony leniwe (zwłaszcza przy jesieni), a i Kredkiszon już powoli się pakuje.
Nie lubię czekać, a muszę. Najchętniej już bym zrobiła Kredkiszonowi te badania, żeby wiedzieć, że wszystko jest ok. A muszę poczekać do piątku.

Ciężko będzie mi się z nią rozstać - nie ma co ukrywać - 4 miesiące zrobiły swoje (tym bardziej, że nie był to zwykły tymczas, ale Tymczas z Atrakcjami). I jakoś tak się przyzwyczaiłam, bo ciągle jakiś tam punkt Planu był do "odhaczenia" (a to badania, a to szczepienie, a to wydanie maluchów, a to sterylizacja) i ciągle jeszcze ten moment spotkania oko w oko z Tym Domem pozostawał w sferze dość enigmatycznej przyszłości. I nawet kiedy robiłam ogłoszenia, jeszcze w ogóle nie przyjmowałam do wiadomości, że to już. Zresztą, zewsząd słyszałam, że dorosłego kota trudniej wyadoptować. I jakoś tak to wszystko nagle się stało - ledwie parę telefonów od osób, które "posłałam na drzewo" i już Ten.
Z drugiej strony - strasznie się cieszę, że umiałam wydać bąble, że nie uległam egoistycznej (i w sumie bezsensownej) chęci posiadania ("bo wychowane u mnie, bo kochaniutkie, bo takie, bo śmakie"), że mimo strachu nie wycofałam się rakiem. Teraz "na wylocie" jest Kredkiszon. Coś się skończy.
(naprawdę myślicie, że te 3 futra szybko znalazły domy, czy sobie po prostu jaja robicie - pytam serio)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']