Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 14:49 Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Oto nowy wątek naszych Soń. Mam też propozycję nadania im jakiś konkretnych imion bo i pisać o nich to łatwo nie jest jako Sonia1, Sonia2.
Dzisiaj porobię koteczkom nowe zdjęcia i poproszę wtedy o nowy banerek.
A teraz proszę o propozycję imion.

I ogłaszam wszem i wobec że wymioty minęły :) :1luvu:

Jakby ktoś był zainteresowany poczytaniem całej historii osi i Klary to podaję wątek:

viewtopic.php?f=1&t=115207

Poniżej wpłaty na sterylki, ode mnie 100zł
taizu 60zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
najszczęśliwsza 20zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tu już mamy pierwszą sterylkę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ROZLICZENIE BAZARKU:

ppsi (książka Chmielewskiej) - 30zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
maria_kania (czajnik) - 25zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Z bazarku stan na dzień 13.12.2010 godz. 21:35 mamy kwotę 55zł :1luvu: :ryk: :1luvu:

Kolejne wpłaty, czyli zbiórka na drugą sterylkę:

Magilaina 50zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt sie 05, 2011 9:48 przez magdajedral, łącznie edytowano 25 razy
magdajedral

Post » Wto paź 26, 2010 14:56 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Zgłaszam się na wątku . Super, że przeszło :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto paź 26, 2010 15:24 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

to świetnie że kicie zdrowe i szczęsliwe :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek :ryk: :ryk: :ryk:

oby znalazły PRAWDZIWY i najlepszy na świecie dom stały :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto paź 26, 2010 16:25 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Zgłaszam się na wątku!

Może one tymi wymiotami jakby chciały pokazać, że mają złe przeczucia co do domku?
Albo po prostu to była reakcja na Twoje samopoczucie?
najszczesliwsza

Post » Wto paź 26, 2010 16:41 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Szczerze mówiąc pomyślałm dokładnie to samo, że nie chcą tam jechać.....
magdajedral

Post » Wto paź 26, 2010 17:28 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

dokladnie...

ja już sama nie wiem-ten świat jest nienormalny...
Malwinka wzięta ze schronu właśnie wrociła do schronu,bo pani,ktora sie wniej zakochała po dwóch mniesiącach się odkochała...pani ktora chciała tylko Mrusię lub inną pingwinkę wiec podesłałam jej Adę okazała się na tyle "dziwna" ze dziewczyny mialy już odbierać jej Adę...
czy nie ma normalnych ludzi na świecie??????????????????
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 19:42 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Bo ludzie biorą zwierzęta dla siebie a nie dla nich. Mają oczekiwania, które mogą nie zostać spełnione, bo przecież każde zwierzę kocha na swój własny sposób, ale tego ludziom nie wytłumaczysz.
magdajedral

Post » Wto paź 26, 2010 21:12 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

A ja się męcze i piszę tam :? a tam link do innego wątku :| ojj nie ładnie :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 26, 2010 21:18 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Ja wiem że koty tak samo jak psy odzwierciedlają człowieka. Ja jestem bardzo głośna i upata :mrgreen: moja kotka jest taka jak ja 8O
Ja byłam chora mój kot też

Więc kotki coś przeczuwały, a ""pani"" niech się póknie w głowę :wink:

Magda teraz każdy domek dobrze sprawdź ...żeby przypadkiem koleżanka,siostra,mama pani się nie pojawiła.
Ehhh ludzie czasami mają tak głupie pomysły...a niby tacy to mądrzy :|

Magda i dobrze wiesz że gdyby nie TY kotek mogłaby już nie być :cry:
One mimo że ""nie mieszkają z tobą"" są szczęśliwe :1luvu:

CatAngel

Post » Wto paź 26, 2010 21:33 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

No prawie już mieszkają..... Przeniosłam je do pralni i już były 3 razy w domu :) Czują się w nim rewelacyjnie - a moje koty jakie spokojne wtedy są, normalnie anioły.

Miałam wklejać zdjęcia kotek, ale nini z tego. Te wariaki dzisiaj przeszły same siebie. Żadne zdjęcie nie wyszło ostre, wszystko w ruchu bo kicie chciały się bawić, jak nie chciały to chciały się tulić do mnie. Ta ze złamanym ogonkiem (szczerze mówiąc to ja wołam do niej Zośka) już pakuje się na kolana i ugniata, ugniata (niestety z pazurkami, ale jestem twarda w przeciwieństwie do moich ud). Natomiast ta z całym ogonkiem (dla mnie Klara) to takie baranki strzela, że jak mnie rąbnęła w dolną szczękę to łzy mi w oczach stanęły i myślałam że mi zamek od aparatu z zęba odpadł. No ma dziewczyna siłę, nie powiem.
Reasumując - dzisiaj nowy wątek, zaczynają kobity nowe życie forumowe. Miejmy nadzieję, że tym razem ze szczęśliwym końcem :) Nowy banerek dopiero wtedy gdy będą nowe zdjęcia :)
magdajedral

Post » Wto paź 26, 2010 21:40 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

szczęśliwego nowego forumowego życia dla kochanych kić!!!!!!!!!!!

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 22:08 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Jak dobrze, że tu zalazłam - podsmerfiłam na szybko poprzedni banerek. Obrazek mogę podmienić w razie potrzeby :ok:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=119125][img]http://miau.strefa.pl/Mszcz-Sonie4.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto paź 26, 2010 22:09 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

graszka-gn pisze:Jak dobrze, że tu zalazłam - podsmerfiłam na szybko poprzedni banerek. Obrazek mogę podmienić w razie potrzeby :ok:

Obrazek
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=119125][img]http://miau.strefa.pl/Mszcz-Sonie4.gif[/img][/url]

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Wto paź 26, 2010 22:37 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

graszka-gn pisze:Jak dobrze, że tu zalazłam - podsmerfiłam na szybko poprzedni banerek. Obrazek mogę podmienić w razie potrzeby :ok:

Obrazek

Podmieniłam banerek.
Jednak może lepiej byłoby zastosować inną kolorystykę, ten jest tak podobny do tego o poszukiwaniach transportu, że można go przeoczyć, znaczy, opatrzyło się ludziom...
:oops: :oops: :oops:

Nie bijcie, późno jest....
najszczesliwsza

Post » Wto paź 26, 2010 22:58 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Graszka-gn :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję za czujność :) Jak tylko pstryknę coś sensownego dziewczynom to prześlę i poproszę o zmianę.
magdajedral

[następna]