Biały u mnie od 13.08.2010r.

Rudy od 17.10.2010r.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Pytaj, kto pyta nie błądzi... śliczne te Twoje ogonki
Killatha pisze:to się nazywa "wychować sobie człowieka"
barracuda26 pisze:Przyłapałam dzisiaj Rudego jak ... liże Białego![]()
Wylizywał mu uszka i futerko![]()
i pupę - mam nadzieję, że to nie zapędy homo![]()
![]()
![]()
barracuda26 pisze:Na początku miałam problem z kuwetą bo jak Biały zasiadł sobie w kuwecie (niekoniecznie by coś zrobić, ot tak sobie posiedzieć)
barracuda26 pisze:Na wszelki wypadek, jednak chowam już skarpetki, a po powrocie z pracy spoglądam uważnie czy przypadkiem nie wdepnę w coś czarnego – na razie nie było niespodzianek.
barracuda26 pisze:Przyłapałam Rudego jak wylizuje resztki z naczyń lub wody w zlewie. Od tej pory wiec jestem zmuszona od razu myć po sobie naczynia i sprzątać zlew. Jak wychodzę z domu to zostawiam w zlewie miseczkę z wodą do picia dla Rudego – choć też przyłapałam go że mimo wody w miseczce, woli zlizywać ze zlewu
barracuda26 pisze:W trakcie przygotowywania jedzenia dla kociaków, muszę ukrywać się przed Rudym bo gotowy jest zeżreć od razu zimne z lodówki – mam nadzieję, ze nie nauczy się sam otwierać lodówki
barracuda26 pisze:Jak jeszcze miałam samego Białego nauczyłam się że zanim ja zasiądnę do jedzenia, muszę najpierw podać kotu, bo inaczej właził mi na głowę i do talerza
ossett pisze:Niespodzianki zawsze będą. W piątek mój Luciano ni stąd ni z owąd nasikał synowi na laptop(podczas pracy). Dopiero teraz wiem jak wrażliwe sa laptopy na zalanie. Nie da się go już naprawić...
ossett pisze:Koty uczą ludzi różnych rzeczy, ale przede wszystkim porządku...
ossett pisze:Biały widocznie wierzył, że ma coś lepszego niż Ty, ale jak zachowa sie Rudy?
Niektóre nigdy pod tym względem ludziom nie dowierzają i same muszą sprawdzić co jest na ludzkim talerzu nawet jak im się z niego poda jakiś kąsek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 27 gości