Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:wsadzilam linka na skarbonke
gabi.cezar pisze:krynia08 pisze:wsadzilam linka na skarbonke
dziękuję (bo ja słabo skomputeryzowana jestem)
JaEwka pisze:Najlepiej kotki połapać na sterylki tylko je trzeba przetrzymać gdzieś jakiś czas. Tylko nie wiem jak jest z kuponami na sterylizacje czy jeszcze są jakieś itp. Jeżeli masz możliwość to porób jakieś zdjęcia.
gabi.cezar pisze:JaEwka pisze:Najlepiej kotki połapać na sterylki tylko je trzeba przetrzymać gdzieś jakiś czas. Tylko nie wiem jak jest z kuponami na sterylizacje czy jeszcze są jakieś itp. Jeżeli masz możliwość to porób jakieś zdjęcia.
wezmę aparat, ale nie wiem czy będę umiała wstawic
JaEwka pisze:Najlepiej kotki połapać na sterylki tylko je trzeba przetrzymać gdzieś jakiś czas. Tylko nie wiem jak jest z kuponami na sterylizacje czy jeszcze są jakieś itp. Jeżeli masz możliwość to porób jakieś zdjęcia.
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Najlepiej kotki połapać na sterylki tylko je trzeba przetrzymać gdzieś jakiś czas. Tylko nie wiem jak jest z kuponami na sterylizacje czy jeszcze są jakieś itp. Jeżeli masz możliwość to porób jakieś zdjęcia.
Talony z tego co P. Domańska mówiła jeszcze jakieś są i ma mieć w sobotę/niedziele w schronie (dla Jessi jeden, pewnie przyniesie więcej można zadzwonić i poprosić)
gabi.cezar pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Najlepiej kotki połapać na sterylki tylko je trzeba przetrzymać gdzieś jakiś czas. Tylko nie wiem jak jest z kuponami na sterylizacje czy jeszcze są jakieś itp. Jeżeli masz możliwość to porób jakieś zdjęcia.
Talony z tego co P. Domańska mówiła jeszcze jakieś są i ma mieć w sobotę/niedziele w schronie (dla Jessi jeden, pewnie przyniesie więcej można zadzwonić i poprosić)
to zadzwonię jutro do schroniska i zapytam o te talony. ale czy znajdą się miejsca aby te kicie pobyły te 10 dni po operacji w ludzkich warunkach![]()
i kto mi pomoże je połapać? nigdy nie wyłapywałam kotównie posiadam nawet plastikowego transporterka, tylko materiałowy mojego Ludwika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 82 gości