Czekoladowy Julek- ma DS u forumowej AleksandraKiecz !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 6:35 Czekoladowy Julek- ma DS u forumowej AleksandraKiecz !

Karmicielka z Darłowa poinformowała mnie o nim.
Z jej opisu dla mnie wychodził syjam. Szukałyśmy go kilka dni temu, ale nie było go.
Wczoraj się pojawił i oczom nie mogę uwierzyć :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jest piękny !!
I nie syjamowaty, tylko czekoladowy ! :1luvu:
Tu, tam telefon i w końcu pojechał na DT do martaslupsk, której dziękuję :1luvu:
Podziękowania także dla Sevi, która kupiła jedzonko dla kociaka :1luvu:

To kocurek. Jest przyjaźnie nastawiony do kociaków, na psy jeszcze fuczy. Ma jakieś 4 miesiące i szukamy mu naaaaaaaaaaaajlepszego domku na świecie ;) Może forumowy? :D
Kociak od razu jak do mnie przyjechał zaczął mruczeć, wystawiać brzusio do miziania i zdrzemnął się na łóżku :) Kochany jest :) Już widziałam, że spodobał się mojej mamie :P I chciała kombinować, żeby moja ciotka go wzięła :ryk: :ryk:

Słupsk.

Zdjęcia mam kiepskie bo z tel.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czyż nie jest piękny ? :1luvu:

graszka-gn pisze::ok:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117636][img]http://miau.strefa.pl/Dar-wo-Julek-czekoladka.gif[/img][/url]

JULEK ZAMIESZKAŁ W KOSZALINIE U FORUMOWEJ [color=#0000FF]AleksandraKiecz[/color] :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie lis 14, 2010 18:27 przez kinia098, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob wrz 25, 2010 6:36 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

rozliczenia
Obrazek

kinia098

Post » Sob wrz 25, 2010 9:26 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

No to ja się melduję. bardzo dziękuje Sevi i Kini za organizację zapasów dla kicura ( bez nich nie miałabym jak go zabrać). Zaraz zbieramy się do weta na odrobaczenie. Kicurowi świerzbol wylewasię z uszu:/ i ma straszny łupież.....brzuszek wydęty od robali:( ale jest przesłodki.Zobaczymy co powie wet. AAAAAA i kot ma na imię Julek:P:P bo on mi jakoś tak Julkowato wygląda:P

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Sob wrz 25, 2010 9:30 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

Hmmm kicio bardzo oryginalny. Z racji iż rozglądamy się nad kotem namber fri - pokażę go dziś tzetowi(bo to ma być tylko jego kot).
Jest możliwosc zrobienia kotkowi troszkę lepszych zdjęć?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Sob wrz 25, 2010 9:33 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

Oczywiście lepsze fotki wrzucę popołudniu jak pójdę do rodziców.Mój aparat .....wsiąkł :evil: Maluch jest strasznie grzeczny i proludzki:) Idealnie nadaje się na dokocenie:)

martaslupsk

Post » Sob wrz 25, 2010 9:37 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

No właśnie u nas sprawa jest dość skomplikowana.
Mój tezet chce dzikusa. Nasze przytulaki to dla niego pedałki :roll: on chce kota który walczy. Zastanawiamy się na kotem rasowym(bengalem), ale wszytskie opcje są brane pod uwagę.
Miał kiedyś kota z którym się bił i gryzł całymi dniami i chce własnie takiego. :roll:
Obrazek

Miss

Post » Sob wrz 25, 2010 9:42 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

Jak chcecie agresywnego kota to polecam Kluskę z kartonu.Mała menda ma jakieś adhd. Jak wpada na łóżko ty ja wyglądam jak po romansie z papierem ściernym.Drapie , podgryza i dziwnie skacze na twarz 8O . Ja myślałam ,że to wada:p Tyle ,że ona ma jakieś 6-8 tygodni.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117480

martaslupsk

Post » Sob wrz 25, 2010 9:54 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

Miss pisze:No właśnie u nas sprawa jest dość skomplikowana.
Mój tezet chce dzikusa. Nasze przytulaki to dla niego pedałki :roll: on chce kota który walczy. Zastanawiamy się na kotem rasowym(bengalem), ale wszytskie opcje są brane pod uwagę.
Miał kiedyś kota z którym się bił i gryzł całymi dniami i chce własnie takiego. :roll:

:ryk:
boski tż :P jak chcecie, to u mnie po Darłowie miliony takich latają:p
:ryk: :ryk:
Obrazek

kinia098

Post » Sob wrz 25, 2010 9:55 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

No cóż. Dla niego to ogromna zaleta.
Nasz Stefan był taki. Kot miał ponad pół roku a ja nadal chodziłam z podrapaną twarzą, ale później przywlekłam do domu Maniusia i teraz leją się między sobą, a biedny tż czuję się zaniedbany i odtrącony :mrgreen:
Obrazek

Miss

Post » Sob wrz 25, 2010 9:56 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

Jedyne co mi przyszło na myśl to wykastrować tż 8O .MOżewtedy nie bedzie z kotami walczył :ryk:

martaslupsk

Post » Sob wrz 25, 2010 10:02 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

pfffff wykastrowanego to sama sobie go bierz :P
Bardzo przystojny będzie Ci zdobił mieszkanie, a i jest bardzo funkcjonalny z jednym tylko małym defektem - zespołem Aspergera :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
A tak poważnie, to oczy i uszy mam cały czas otwarte w nadzeji, że coś znajdę, a tu nic - cicho. Zaglądam w każde krzaki - łażę po parkach, ale tu na zachodzie koty są posterylizowane i problemu wyrzuconych kociąt nima! 8O
Obrazek

Miss

Post » Sob wrz 25, 2010 10:07 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

Mam jeszcze w domu Diega który dostaje psychotropy bo ma napady szału i agresji :P....ale jego nie oddam....:P:P

Edit: To zapraszamy do nas na pobieganie po krzakach:) Zawsze się coś znajdzie;)

martaslupsk

Post » Sob wrz 25, 2010 10:13 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

martaslupsk pisze:Edit: To zapraszamy do nas na pobieganie po krzakach:) Zawsze się coś znajdzie;)

zgadzam się w 100% ! zawsze, jak na złość coś wyskoczy :|
Obrazek

kinia098

Post » Sob wrz 25, 2010 10:21 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

Wiem :?

Tutaj nic, a wszystkie koty są wychodzące.
Marzy mi się pojść do parku i znaleść całe pudło :twisted:
W Polsce jest tragedia jeśli chodzi o traktowanie zwierząt, ale mamy pewien pomysł na akcję propagandową, ale narazie ciiiiii .... ;)
Obrazek

Miss

Post » Sob wrz 25, 2010 10:49 Re: Porzucone CZEKOLADOWE !!! cudo ! Szukamy DS :)

To chyba najpiękniejszy kociak jakiego w życiu widziałam. I te jego zielone oczyska! Sama bym go zabrała gdyby nie to, że w domu już pełno. I jeszcze to, że z jego wyglądem ma taki wspaniały charakter... :1luvu:
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Sevi

Od: Wto wrz 07, 2010 18:12

[następna]