Ta rodzinka + jeszcze jeden maluch zostały uratowane przez wielkie serce Halbiny.
Halbina:
"Mamusia wygląda strasznie, dziś już zdjęć nie zrobię, ale jest wychudzona straszliwie, tylko cycuszki wiszą, na boku sierść wycieta i szew jakby po cesarskim cięciu... siedem maluchów... Na główce jakieś ranki, generalnie kości w skórze, włosem przedłużanym okryte... arlekinka."
"W wyprawce dostałam 2 x 400g paczki suchego kitekat i 3 x paczki saszetek whiskasa - dzięki i za to schronisku, bo ja nie mam nawet na kartach kredytowych już ani grosza, a wypłata pierwszego
Arlekinka i maluszki były dziś u Formicy, w niedzielę Formica odwiedzi stadko u mnie w domu.
Koty zostały przebadane, zważone, zaopatrzone w leki, odpchlone, uszka wyczyszczone"
"Jednak fundacja "Szara Przystań" dostarczyłą mi dla kocich tymczasów profilum suche i żwirek, więc jakoś damy chyba radę... jakiś czas... Jednak nie ukrywam, że i ja będę błagać o wsparcie dla tej kociej rodzinki...
Kocięta w różnym stanie, niektóre mają już uszkodzone oczka przez kk, więc i leczenie nas czeka... Dostały antybiotyk w zastrzyku i jutro trzeba podać, ale i tak muszę je "przedstawić" Formicy, bo ryzyko jest duże. Bardzo proszę o zaciskanie kciuków za wszystkie!!!
Będę też prosiła o ich reklamowanie, bo już mam na tymczasie 2 dorosłe koty i 3 kocięta czteromiesięczne, więc dodając tę dziewiątkę, to już przesadziłam!!!"
Bardzo prosze o pomoc ,takie stadko pochłania mnóstwo pieniędzy,potrzebne dosłownie wszystko.Nie wiadomo też ile leczenie potrwa

ALBUM:
http://picasaweb.google.pl/100275448574 ... aIMaluchy#
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
KRS : 0000288303
NIP: 648-264-54-76
IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868