kinga-kinia pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PILNE
Te 4 biedne kociaki czeka śmierć albo z rąk ludzi (chcą je uśpić,pozbyć się ich) albo samochody je rozjadą.Śpią w sypie śmietnikowym.Ja wiem że wszystkie DT są napchane ale może stanie się cud i może uda się je uratować? Matka kociąt jest oswojona miziała się do mnie,jak tylko ktoś by zabrał kociaki to biorę matkę na sterylizację.
Te kociaki właściwie czasu nie mają potrzebują dom na Cisto.
Kociaki wczoraj zostały zawiezione do weta mają kk i grzybicę nie ma gdzie ich umieścić będziemy błagać weta czy odpłatnie by je przetrzymał ale nie mamy nawet złotówki by mu zapłacić.Bardzo proszę jeżeli ktoś może pomóżcie kociakom inaczej trafią z powrotem na śmietnik

Jeżeli ktoś może porobić bazarki ,przydała by się też karma i żwir a przede wszystkim pieniądze na leczenie.
Zdjęcia kiepskiej jakości ale lepszy rydz niż nic

ROZLICZENIA:
Tym osobom bardzo dziękuję za pomoc finansową:
Karmicielka - 50zł te już dałam wetowi na samym początku dr Kasprzykowi
Biamila+ jej mąż + koleżanka - 100zł
mpacz78 - 10zł
Maria Z.(maria_z) - 20zł
Beata M. (manfredkottusi) - 20zł
Monika P.(mpacz78) - 25zł bazarek
Ewa Ch.- 42 zł bazarek
Karmicielka - 120zł (opłacenie weta dr Kasprzyka)
Bardzo dziękuję wszystkim osobom które wspomagały finansowo kociaki

Na dzień 28 września weterynarzowi dr Kasprzykowi w sumie zapłaciłam 50+120= 170zł za leczenie i hotelowanie
Kociaki były też leczone u dr. Łukucia
- Fiprex dla dwóch kociaków (2*17zł=34zł)
- Biocam na grzybicę dla dwóch kociaków po 2 szczepionki (4*50zł=200zł) (po jednej dostały 13.10)
- Odrobaczenie ?
-Hotelowanie gratis dziękujemy dr.Łukuciom

Biamilko dziękuje ci oraz Gosi za karmę royal dla kociaków i za to że zrobiłaś bazarek i za puszkę dla matki oj narobiła po niej w kuwetę

Zapraszamy na bazarek który pomoże nam spłacić dług u weterynarza viewtopic.php?f=20&t=118504