Maleńkie czarne kocie u mnie walczy o życie ... Kotola znalazła na al Niepodległości na pasie zieleni 2 koty jeden martwy a jeden żywy , maleńki czarny chudy odwodniony , z KK , mający problem z chodzeniem na tylne łapki około 2 mies kociak . Od razu poszła z nim do weta który dał zastrzyki a ja jeszcze pojechałam z nim do mojego weta i dostał jeszcze kroplówkę i za 4 godz następna a i za 2 dni do weta na kontrole ....
Ostatnio edytowano Pon sie 23, 2010 8:33 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 4 razy
o jejku biedactwo maleńkie dobrze że od razu zabrano Go do weta - może powoli wróci do sił , skoro odwodniony był bardzo. napisz po kontroli co wet powiedział....
Maleństwo kochane nie wiedziałam, że jest aż tak żle nie mam pojęcia ile on tam leżał, ale skoro tyle wytrzymał to będzie walczyć. Myślami jestem cały czas z tobą maleńki Justyna dziękuje
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Amalak juz po podaniu kolejnej kroplówki , niestety powłóczy tylnymi łapkami a szczególnie jedną , chciał wejść do kuwety ale sie przewrócił i zrobił siku na posłanko ale na szczęście ma ogromny apetyt Zdjęcia wysłałam do Caragh i nie bawem będą to wstawiane ...
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Amalek dostał kolejna kroplówkę , zjadł 2 razy , ale je powoli i z przerwami bo jest jeszcze bardzo słaby , zrobił siku do kuwety niestety ciągnie za sobą tylna łapkę która mu bardzo przeszkadza i przewraca sie na bok
Tel niestety milczy w sprawie adopcji i mamy tak piękne i kochane mruczki , czy ktoś je pokocha