AMALEK PRZEGRAŁ WALKE O ŻYCIE :( - WIELKI DŁUG TYCHY :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 19:06 AMALEK PRZEGRAŁ WALKE O ŻYCIE :( - WIELKI DŁUG TYCHY :(

Maleńkie czarne kocie u mnie walczy o życie ...
Kotola znalazła na al Niepodległości na pasie zieleni 2 koty jeden martwy a jeden żywy , maleńki czarny chudy odwodniony , z KK , mający problem z chodzeniem na tylne łapki około 2 mies kociak . Od razu poszła z nim do weta który dał zastrzyki a ja jeszcze pojechałam z nim do mojego weta i dostał jeszcze kroplówkę i za 4 godz następna a i za 2 dni do weta na kontrole ....
Ostatnio edytowano Pon sie 23, 2010 8:33 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 4 razy
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sie 17, 2010 19:27 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

o jejku biedactwo maleńkie :(
dobrze że od razu zabrano Go do weta - może powoli wróci do sił , skoro odwodniony był bardzo.
napisz po kontroli co wet powiedział....
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto sie 17, 2010 20:15 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Maleństwo kochane nie wiedziałam, że jest aż tak żle :cry: nie mam pojęcia ile on tam leżał, ale skoro tyle wytrzymał to będzie walczyć. Myślami jestem cały czas z tobą maleńki
Justyna dziękuje
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Wto sie 17, 2010 20:20 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Biedny malec :cry:
Trzymam kciuki...

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Wto sie 17, 2010 21:47 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
mnostwo kciukow za kruszynke

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 17, 2010 22:55 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Kociara82 pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
mnostwo kciukow za kruszynke

i na noc jeszcze jedna porcja kciukow
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 17, 2010 23:07 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Malenstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Musi Ci sie udac :!: Walcz kochanie :!:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sie 17, 2010 23:13 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Amalak juz po podaniu kolejnej kroplówki , niestety powłóczy tylnymi łapkami a szczególnie jedną :x , chciał wejść do kuwety ale sie przewrócił i zrobił siku na posłanko :x ale na szczęście ma ogromny apetyt :ok:
Zdjęcia wysłałam do Caragh i nie bawem będą to wstawiane ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 17, 2010 23:33 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Male Czarne :(
Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sie 17, 2010 23:51 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Teraz zależy wszystko od jego organizmu , czy jest silny a mam nadzieje że tak bo ma wielki apetyt i chce walczyć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 18, 2010 1:15 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Ciotki on będzie wam dozgonnie wdzięczny za uratowanie życia :1luvu: :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok: na noc za zdrówko kotka :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 18, 2010 6:02 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

to i rankiem kciuki za zdrówko kociaka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro sie 18, 2010 8:12 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Maleństwo walcz i dużo jedz, bo teraz siły będą ci potrzebne :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Śro sie 18, 2010 9:43 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Amalek dostał kolejna kroplówkę , zjadł 2 razy , ale je powoli i z przerwami bo jest jeszcze bardzo słaby , zrobił siku do kuwety :ok: niestety ciągnie za sobą tylna łapkę która mu bardzo przeszkadza i przewraca sie na bok :x

Tel niestety milczy w sprawie adopcji i mamy tak piękne i kochane mruczki , czy ktoś je pokocha :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 18, 2010 9:54 Re: Czarny malenki kociak po wypadku z urazem łapek KK TYCHY

Przed sekunda zrobił kupala , ale tak jakby bezwładnie ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[następna]