Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gena-G1 pisze:Uwaga!!!Zwracam się do wszystkich milośników kotów o pomoc w poszukiwaniach mojej ukochanej koteczki!
Kotka zagięła 22.07.10r w Koninie na Osiedlu Zatorze- uciekła z gabinetu weterynaryjnego na ul.Moniuszki 5.zawiózł ją tam mój mąż na ostatni, kończący kurację zastrzyk. Od tego czasu cały czas szukamy-bezskutecznie. Uruchomiłam cały arsenal metod poszukiwawczych,tj.osobiste przeszukiwanie terenu osiedla i to o róznych porach, przepytalam dzicie, karmicielki i stróżów z parkingów, rozwiesilam mnóstwo ogloszeń ze zdjęciem kotki,dałam oglosznie w radio i TV kablowej oraz w regionalnym portalu interenetowym, zawiadomiłam schronisko i inne lecznice dla zwierzat. I nic. Nikt jej nawet nie widział. Nie wim co robic dalej. Czy rozszerzyc teren poszukiwan ( my mieszkamy na sąsiednim osiedlu, tj. osiedlu domkow jednorodzinnych, oddalonym od feralnej lecznicy o ok.3,5km)? Jak dlugo mam jej szukac? Może ktoś nas wspomoże w tych poszukiwaniach albo coś wie na temat losów naszej kici!!!Blagam o każdą najmniejsza informację!!
Na koniec dodam, ze kotka jest mloda, ok.1 roku, dośc plochliwa i jest kotkiem wychodzacym, tj .wychodzila na ogrod ibuszowala w okolicy domku.
Pozdrawiam.
ania.sz@konin.lm.pl
Gena-G1 pisze:Dzieki za wiadomośc!! Cały czas jej szukam, dzień w dzień, jeszcze się nie poddałam, choc czasami dopada mnie straszne zmęczenie, a wtedy biorą górę czarne myśli. Może ktoś z Konina lub okolic ja widział? Cos wie natemat jej losów. Blagam o najmniejszą informację!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości