Wrocław-mały kotek w jerzmanowicach jest ranny!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 8:17 Wrocław-mały kotek w jerzmanowicach jest ranny!!!

Witam
Dzisiaj rano, moja znajoma opowiedziała mi, że za Wrocławiem, na wiosce, jest ranny kotek. Dostał prawdopodobnie czymś w okolice oka, miał być adoptowany ale jak go zobaczyli przyszłi właściciele to już kotka nie chcieli:( Smutne to.
Na wiosce nie ma szans na przeżycie i leczenie, postawiłam ze dziś wieczorem pojadę tam i zabiorę go - ale nie mam gdzie go umieścić, w najgorszym przypadku zawioze go do schroniska, a może znajdzie się ktoś kto go weżmie na DT.

aggnieszka

Od: Pon wrz 29, 2008 11:08

Post » Pon lip 12, 2010 9:15 Re: Wrocław-mały kotek w jerzmanowicach jest ranny!!!

Nie zawoź do schroniska, spróbuj sama go wyleczyć i wyadoptować.
Schronisko to naprawdę ostateczność...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon lip 12, 2010 9:49 Re: Wrocław-mały kotek w jerzmanowicach jest ranny!!!

Popieram, jeżeli tylko masz możliwość zapewnienia mu opieki przez jakiś czas, zajmij się nim sama. Kasa na leczenie się znajdzie. Weci w schronie nie zajmują się urazami oczu, jeżeli to coś bardzo poważnego, to w schronie ma nikłą szansę na wyleczenie :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon lip 12, 2010 10:06 Re: Wrocław-mały kotek w jerzmanowicach jest ranny!!!

Dlatego pisze na forum, bo nie mogę kotka zabrać do siebie. Jedyny co mogę to zabrać go z tego miejsca, gdzie nie jest leczony i czeka go powolne cierpienie.
Wiem jak jest w schronisku, ale w tym wypadku jest lepsze niż ta wioska... :( :(

aggnieszka

Od: Pon wrz 29, 2008 11:08

Post » Wto lip 13, 2010 7:24 Re: Wrocław-mały kotek w jerzmanowicach jest ranny!!!

Co z kotkiem?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34