Eli trafiła do nas z Elektrowni Konin 9 lutego 2010r. Kotka trafiła jako 4-miesięczny maluszek, teraz ma około 9 miesięcy. Kotka podrosła, ale nadal jest nieufną, zdystansowaną kotką, która na widok człowieka ucieka. Eli jest młoda, dlatego szybko można zmienić jej poglądy na ludzi na lepsze, wystarczy trochę czasu, cierpliwości i miłości. Eli jest wysterylizowana.
Początki w Schronisku:
Eli teraz:
Kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie Ul. Gajowa 7a tel /063/ 243 80 38 email: agschron@vp.pl
Ostatnio edytowano Pt sie 27, 2010 19:55 przez Ag_konin, łącznie edytowano 1 raz
Z dumą mogę powiedzieć, że łapię Eli 'na chama' i głaszczę i głaszczę i głaszczę aż zacznie mruczeć. Dziewczyna sama nie podejdzie, ale sposobem da się ją złapać i przekonywać do człowieka. Staram się jej pokazać, że nie każdy człowiek to istota krzywdząca. Bardzo fajna koteczka, przypomina mi moją Szirkę. Mam nadzieję, że odniesiemy sukces w socjalizacji
Eli niestety chora Brak apetytu, coraz mniej sił, nie wiem co to, ale jest źle. Całymi dniami leży gdzieś na poduszce i nie chce nawet uciekać na mój widok. Noszę ją jak dziecko i staram się karmić, ale nic z tego Bądź silna ślicznotko!