Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mantra pisze:Napisz jaką linią chcesz lecieć to poszukam
farmerka pisze:No, a z tymi ograniczeniami w liczbie zwierząt jest tak - kto pierwszy przejdzie odprawę to bierze zwierzaka na pokład bo bodajże można wziąć do 2 szt zwierzaków na cały pokład. Trochę to nie fair.
bekos pisze:farmerka pisze:No, a z tymi ograniczeniami w liczbie zwierząt jest tak - kto pierwszy przejdzie odprawę to bierze zwierzaka na pokład bo bodajże można wziąć do 2 szt zwierzaków na cały pokład. Trochę to nie fair.
mnie mówiono (Lufthansa), że zgłaszasz w linii chęć zabrania zwierza na pokład i dostajesz od linii odpowiedź - jeśli jest pozytywna, to masz gwarancję, że Twój zwierz wejdzie z Tobą na pokład i nie trafi do luku... to jest wpisane w Twoją rezerwację. a za zwierza dopłacasz wg stawek za nadbagaż do bagażu podręcznego.
zapakowałam moje koty w torbę. biało-czarna to Baja, niewielka kotka ok. 4kg, pręgowany to Maluch, dość wysoki kocur, ok. 5kg, oba koty dają radę obrócić się w zamkniętej torbie![]()
![]()
![]()
![]()
Miss pisze:Ja leciałam z takim transporterkiem, ale czarterem i był idealny. Mam go do tej pory. Świetna sprawa![]()
(...) edit: jeden z moich kocurów waży 6,5kg i się mieści i jest mu w miarę wygodnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Monikkrk, Sillka i 77 gości