ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 13:59 ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Dziś dostałam maila oraz telefon od bardzo zrospaczonej właścicielki zaginionego kocurka Kitka.
Kotek uciekł podczas pobytu jego właścicielki w szpitalu w nocy 14/15 czerwca w Łodzi ,w okolicach Katedry.
Pani teraz wróciła ze szpitala ,ale obecnie ma uszkodzony kręgosłup ,więc nie może nawet iść i poszukać kotka ,zosaje jej tylko proszenie o pomoc obcych ludzi ,gdyż Pani nie ma rodziny.
Za tydzień Pani znów na jakiś czas wraca do szpitala ,a my musimy zrobić wszystko żeby odnaleźć jej ukochanego kotka.
To teraz napiszę trochę o Kitku :
Kitek to 11 mies. kocurek ,którego p.Małgosia (właścicielka) znalazła w wieku 6 tyg. w strasznym stanie ,weci nie dawali mu nawet szans na przeżycie ,a jednak Kitek przeżył.
Niestety jest bardzo schorowanym kotem.
A mimo to p.Małgosia kocha go jak własne dziecko.Kitek jest jej pierwszym kotem i tak jak piszę jest dla niej wszystkim.
Ma chore nerki , jest w trakcie specjalistycznego leczenia - POD ŻADNYM POZOREM NIE MOŻE BYĆ WYKASTROWANY :!:
Kocurek ma także specjalistyczne jedzenie czyli konine, ryż, płatki owsiane, pieczywo z masłem.Wszystkie rodzaje białka oprócz koniny mu szkodzą !
Wielu wetów nie poznało się na nim i chciało go wykastrować ,dopiero dr Korczak z lecznicy pod Koniem powiedział ,że póki kot będzie miał chore nerki kastracja jest wyrokiem śmierci ! :cry:
Bez leczenia i specjalistycznej karmy również grozi mu śmierć !
Znaki szczególne kocurka to blizny pod szyjką i na prawej łapce.
BŁAGAM O POMOC W IMIENIU P.MAŁGOSI :!: :cry: :cry:
A może widziałyście kiedyś Kitka ,a może macie go w domu?
Prosimy o jakiekolwiek wieści co z kocurkiem ,jego właścicielka chce mieć chociaż wiadomość czy kot żyje !
Jeśli macie np.swoje strony internetowe ,jakiekolwiek portale informacyjne na których możecie umieścić wiadomość o zginięciu Kitka bardzo prosimy o umieszczenie go tam.

Tu można dzwonić całą dobę w sprawie kocurka :
P.Małgosia 507-181-573
Sąsiadka p.Małgosi ,która opiekuje się kotem podczas jej pobytów w szpitalu : 514- 552 -333
Oraz mój telefon : 513-14-59-53
A to poszukiwany :
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Nie cze 20, 2010 15:59 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

hop
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Nie cze 20, 2010 16:43 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Podnoszę...Kitku błagam ,odnajdź się ! :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Nie cze 20, 2010 17:25 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

matko rozowa Kitku wracaj :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie cze 20, 2010 18:00 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Ciepła pisze:matko rozowa Kitku wracaj :ok:

Witam na wątku ,trzymajmy kciuki ,bo teraz są bardzo potrzebne :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Nie cze 20, 2010 18:48 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

serce mi się ścisnęło, ten kocurek jest bardzo podobny do mojej Tazzy :(
Podrzucam, tylko tyle mogę zrobić :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie cze 20, 2010 20:50 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

kiche_wilczyca pisze:serce mi się ścisnęło, ten kocurek jest bardzo podobny do mojej Tazzy :(
Podrzucam, tylko tyle mogę zrobić :(

Witam na wątku ,dzięki ,że chociaż zajrzałaś...
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Nie cze 20, 2010 20:58 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

po północy wstawię zdjęcia i opis na swojego photobloga
Czy ktoś szukał tego kociaka? np. ta sąsiadka?
To już 5 dni, bardzo się martwię :cry:

WarKotka

Post » Nie cze 20, 2010 21:12 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

moze w okolicy ktos go przygarnal..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie cze 20, 2010 21:21 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

oooo przyszło mi do głowy -wydrukować i porozwieszać w okolicy, może ktoś coś wie

WarKotka

Post » Nie cze 20, 2010 23:06 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Dzisiaj przejeżdżałam tamtędy, ale nie widziałam żadnego kota...
5 dni... Czarno to widzę... Na pewno był głodny i coś zjadł :(

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon cze 21, 2010 2:37 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Tak czy owak warto to zrobic - ale u chorego kota przede wszystkim - porozwieszac ogloszenia w pobliskich (i mniej pobliskich) lecznicach weterynarii - jesli ktos go przygarnie wczesniej niz pozniej wyladuje z nim u lekarza.

Trzymam kciuki za znalezienie czarnulka :ok:

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Pon cze 21, 2010 5:55 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Kitku kochany, niech cię ktoś znajdzie

WarKotka

Post » Pon cze 21, 2010 6:43 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

kiche_wilczyca pisze:po północy wstawię zdjęcia i opis na swojego photobloga
Czy ktoś szukał tego kociaka? np. ta sąsiadka?
To już 5 dni, bardzo się martwię :cry:

Dziękujemy za wrzucenie na bloga :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Pon cze 21, 2010 6:52 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Ciepła pisze:moze w okolicy ktos go przygarnal..

Miejmy nadzieję...żeby jeszcze się zorientował ,że Pani szuka kota i go oddał :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

[następna]