Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 01, 2010 9:50 Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Jak to zwykł mawiać Tuwim "Wystarczą dwie setki - najpierw jedna, potem kilkanaście drugich"...

I zgodnie z tą dewizą witamy w kolejnej "drugiej" setce, po oficjalnej diagnozie potwierdzonej kolejnymi objawami :lol:

Wątas prowadzą:
Wydry (od rozwydrzenia, żeby nie było :wink: ):
Obrazek
Szelma vel Potwora :lol:

Obrazek
Tatoo :D

oraz gość odcinka:
Obrazek
Adelka czyli klin klinem :lol:
Edit: Adelka ostatnio ewoluowała do Delicji - Deli, Delki, Delusi :lol:
Edit: Mało, że ewoluowała, to jeszcze zostaje na DS :ryk: (8.05.2010)

Historia choroby:
1. Ja chyba mam kota... Pierwsze objawy i diagnostyka
2. Ja chyba mam kota... Diagnoza potwierdzona

Witamy wszystkich serdecznie na wspólnej kuracji, czyli KLINIKA OTWARTA :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Sob maja 08, 2010 20:36 przez OKI, łącznie edytowano 3 razy

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 01, 2010 10:35 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Czw kwi 01, 2010 10:39 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Cześć Dzikusko :1luvu:

Fajnie, że tu trafiłyście :piwa:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 11:13 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

A czy te chorobe leczy sie piwem? :lol:

:piwa:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Czw kwi 01, 2010 11:16 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Witamy w gronie obłożnie chorych, to teraz pora na leczenie, osobiście polecam tymczasa sobie wziść :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw kwi 01, 2010 11:20 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Klin jest tymczasem. :mrgreen:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Czw kwi 01, 2010 11:31 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Oj a ja myślałem że klin już został rezydentem :twisted: to w takim razie to dopiero początki choroby, niestety muszę cię zmartwić jest dla ciebie szansa na wyleczenie, ale przecież tego nie chcesz :twisted:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw kwi 01, 2010 12:01 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Ja proszę tradycyjnie o fotki w duuuużej ilości, bo jest Kogo podziwiać. Kochane koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Czw kwi 01, 2010 12:24 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

margaretka2002 pisze:A czy te chorobe leczy sie piwem? :lol:

:piwa:

Jak każdą inną :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa:

Satyr77 pisze:Witamy w gronie obłożnie chorych, to teraz pora na leczenie, osobiście polecam tymczasa sobie wziść :mrgreen:

Witamy serdecznie, leczenie wdrożone :lol:

Satyr77 pisze:Oj a ja myślałem że klin już został rezydentem :twisted: to w takim razie to dopiero początki choroby, niestety muszę cię zmartwić jest dla ciebie szansa na wyleczenie, ale przecież tego nie chcesz :twisted:

Adelka jest klinem na poprzedniego tymczasa :wink:

Mała Dzikuska pisze:Ja proszę tradycyjnie o fotki w duuuużej ilości, bo jest Kogo podziwiać. Kochane koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ta jessss!!! Jak tylko obiektyw wyczyszczę :mrgreen:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 12:27 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Jeszcze raz, bom jest szybsza niż ustawa przewiduje i nie doczytałam do końca :wink:
Satyr77 pisze:Oj a ja myślałem że klin już został rezydentem :twisted: to w takim razie to dopiero początki choroby, niestety muszę cię zmartwić jest dla ciebie szansa na wyleczenie, ale przecież tego nie chcesz :twisted:

Pierwszym tymczasem, który został rezydentem była moja pierwsza kota :ryk: :ryk: :ryk:
I dodam po cichu, że mam na oku jeszcze jednego "tymczasa", który ma duże szanse na zostanie takowym :wink:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 12:59 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:Jeszcze raz, bom jest szybsza niż ustawa przewiduje i nie doczytałam do końca :wink:

Pierwszym tymczasem, który został rezydentem była moja pierwsza kota :ryk: :ryk: :ryk:
I dodam po cichu, że mam na oku jeszcze jednego "tymczasa", który ma duże szanse na zostanie takowym :wink:

OKI!!! Mów!
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Czw kwi 01, 2010 13:01 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Jeszcze raz, bom jest szybsza niż ustawa przewiduje i nie doczytałam do końca :wink:

OKI!!! Mów!

Nie mogę :wink:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 13:08 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:
OKI!!! Mów!

ok,ok...pisz...miałam na myśli...drobiazgowa jak mój TŻ :mrgreen: Też mnie za słówka łapie! Jedno słowko tak...i klamka zapadła :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Czw kwi 01, 2010 13:09 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:
OKI!!! Mów!

ok,ok...pisz...miałam na myśli...drobiazgowa jak mój TŻ :mrgreen: Też mnie za słówka łapie! Jedno słowko tak...i klamka zapadła :ryk:

Biedactwo :mrgreen:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 13:37 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI to ja tak czy siak kciuki trzymam :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

[następna]