Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę- Mia już po sterylce :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 20:35 Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę- Mia już po sterylce :)

Jest u nas od wczoraj. Ktoś podrzucił ją do nas na klatkę.
Kotka jest w 100% domowa, ma obcięte pazury, nie boi się odkurzacza, sierść jest błyszcząca.
Ktoś pozbył się kłopotu. Ludzie to podłe świnie- i tyle.
Kotka jest potwornie zestresowana, wczoraj ze strachu się posikała. Warczy, gryzie, syczy.
Nie wiem, co przeszła przed trafieniem do mnie. :(

Je tylko suchą karmę- mokrego ani mięsa nie chce.

Podejrzewam, że jest w ciąży- a właściwie jestem tego pewna- ma powiększone sutki :( Trzeba by szybko ciachać, a nie mamy teraz na to kasy- nasze prywatne koty są chore, nie wiadomo na co właściwie, a leczenie niestety tanie nie jest. A sterylka to następne 150 zł, a później jeszcze szczepienia... Załamka po prostu :(
W tym tygodniu znowu muszę iść z Kluskiem do weta, znowu będą go kłuć :(

Może ktoś chce czarną, wściekłą kotkę, która nie wiadomo co ma w środku? :roll:

A oto bohaterka wątku, ot, zwykła czarna kotka o zielonych oczyskach.

Obrazek

Nie wiem, czego oczekuję zakładając ten wątek.
Ale cuda się czasem zdarzają...
Ostatnio edytowano Śro mar 17, 2010 20:53 przez Lucky13, łącznie edytowano 1 raz

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Nie mar 07, 2010 21:07 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę( W CIĄŻY??) - HELP!!!

:( można się załamać :(
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie mar 07, 2010 21:33 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę( W CIĄŻY??) - HELP!!!

Wkleiłam Twój wątek tutaj może coś się da załatwić :roll:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie mar 07, 2010 21:52 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę( W CIĄŻY??) - HELP!!!

jeśli przez brak kasy kotka ma urodzić- biorę koszt sterylki na siebie, poproszę o numer konta.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon mar 08, 2010 8:51 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę( W CIĄŻY??) - HELP!!!

:!:

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Pon mar 08, 2010 15:47 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę( W CIĄŻY??) - HELP!!!

XAgaX to poproszę o Twój nr. konta połowe biore na siebie :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto mar 09, 2010 20:06 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę( W CIĄŻY??) - HELP!!!

IKA 6 pisze:XAgaX to poproszę o Twój nr. konta połowe biore na siebie :ryk: :ryk: :ryk:

Wolałabym, abyś "moją" połowę przelała np. na konto missieek, której akcję kastracyjną (viewtopic.php?f=1&t=108069) wspieram, możemy się tak umówić? :) ale dziękuję za propozycję :D

dostałam informację od Lucky, że zabieg odbędzie się w czwartek- trzymamy kciuki :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro mar 17, 2010 20:52 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę( W CIĄŻY??) - HELP!!!

Mia(początkowo Żmija :twisted: ) jutro idzie już ściągać szwy.
Ma przecudny charakter, jak tylko się ją dotknie to od razu przewraca się kołami do góry i "miziaj mnie, miziaaajj!! " ;) W nocy śpi ze mną na poduszce.
No cud miód i orzeszki po prostu :D
Trzeba będzie ją niedługo ogłaszać. :(

Lucky13

Post » Sob mar 27, 2010 6:50 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę- Mia już po sterylce :)

Jak się czuje czarna piękność?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto kwi 13, 2010 18:56 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę- Mia już po sterylce :)

Myślałam, że już o tym pisałam na wątku.... ;) Skleroza.
Odnalazła się właścicielka kotki... Kobita wyjeżdżała na 2 tygodnie do pracy do Holandii, Żmija, czyli w starym domu Puma/Kicia miała przebywać w tym czasie u znajomej. Właścicielka niosła ją tam na rękach, ale kotka się przestraszyła i uciekła.
Babka po powrocie z Holandii zauważyła ogłoszenie, zadzwoniła i zabrała nam Żmijkę vel Mijkę.

Lucky13

Post » Wto kwi 13, 2010 19:00 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę- Mia już po sterylce :)

A wiedziała ze jest w ciazy? i nie wysterylizowala jej? postapila b. nieodpowiedzialnie i tyle.
Obrazek Obrazek Obrazek

PinkBull

Od: Śro wrz 16, 2009 14:51

Post » Śro kwi 14, 2010 22:03 Re: Podrzucili mi na klatkę czarną kotkę- Mia już po sterylce :)

PinkBull pisze:A wiedziała ze jest w ciazy? i nie wysterylizowala jej? postapila b. nieodpowiedzialnie i tyle.

dokładnie- mądra kicia po prostu wiedziała, do kogo się udać po pomoc :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85