JOSE MARIA - kocurek okolo 5-6 miesięczny, czarno-biały z elekką dłuższym włosem. Też troche wystraszony, dał się przekonać na jedzenie

MAREK ANTONIUSZ - piękny, dorosły kocurek, około 1,5 roku.

GORDIASZ - kocurek około 7-miesięczny. Niestety bardzo przestraszony i nie dał sobie zrobic zdjęcia. Pręgowany, śliczny, klasyczny burasek.
PICASSA - bardzo nieśmiała koteńka, około 7 miesięcy. Cudna, wrażliwa, myslę, ze się męczy sama w pustym mieszkaniu między innymi kotami..

TITANIA - okolo 6-7 miesięczna koteczka, piekna, szara pręgowana, bardzo kontaktowa, zwłaszcza lubi towarzyszyc przy czytaniu prasy i piciu kawy

Titania od kilku dni jest w depresji - po wyadoptowaniu jej kocich koleżanek została sama wśród kocurów. Przestała jeść, jest apatyczna.. Dom bardzo potrzebny!!
I moje radości, czyli wyadoptowane koty :
Edison - 1 kwietnia pojechał do ds! i nie jest to prima aprillis

Goldi - 24 marca pojechała do ds

Valentine i Groo vel Brzoza - są w ds od 10 marca
Brunia - w ds od 13 marca
Adelka w cudownym dt
Sprawa jest bardzo pilna - koty mimo że odrobaczone, odpchlone, zadbane mieszkają w pustym mieszkaniu, gdzie człowiek przychodzi do nich dwa razy dziennie. Koty wyraźnie potrzebują i szukają kontaktu, bliskości, zabawy z człowiekiem. Pomóżcie je wydostać z pustego mieszkania do swojego domu, ze swoim człowiekiem, swoją miseczką, kocykiem do spania...[/b]
Zdjęcia kotków i opisy można znaleźć tu:[/b][/size]
[/size]
viewtopic.php?f=13&t=108058[/size]
Szukam osoby/osób, ktore mogą porobic zdjęcia wielu kotom mieszkającym u pewnej pani w mieszkaniu.
Docelowo - pani kompletnie straciła panowanie nad sytuacją i ilością kotów i chcę jej pomoc w wyadoptowaniu ich, najwięcej jak się da. Sama nie wie nawet dokładnie ile ma kotów. Koty są przeróżne, w przeroznym wieku, niestety kocury i kotki nie sterylizowane i niekastrowane, więc się rozmnażają.
Pierwszym krokiem jest nawiązanie kontaktu z panią i zdobycie jej zaufania, zrobienie zdjęć.
W tej kwestii współpracuję z wetem, u ktorego pani leczy swoje koty.
Proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięczna. o tę pomoc poprosil mnie dziś wet przy okazji mojej u niego wizyty.
[size=200][b]