W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 12:50 W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

Witam serdecznie,

z wielkim bólem muszę oddać Tongo. Ci, którzy go znają, wiedzą jak nieprawdopodobnej jest urody i wdzięku, jak śpiewny ma głos i miłe ciałko.

Tym, którzy nie poznali go, w kilku słowach: rosyjski niebieski kastrowany kocur domowo-kanapowy, 5 lat. Pochodzi z hodowli, choć nie ma rodowodu. Jest u mnie od maleńkości. Właśnie - ku rozpaczy wszystkich - stracił swojego najlepszego przyjaciela (to biały kocur na zdjęciach).

Poszukuję dla Tongo nowego domu, ponieważ, z powodu alergii mojego synka, nie może zostać z nami.
Tongo nie brudzi, nie psoci, nie niszczy, ale wymaga czasem zabawy, a także odrobiny czułości i pieszczoty oraz - gdy tego potrzebuje - świętego spokoju w jakimś ciemnym zakamarku. Jest raczej nieśmiały, zaniepokojony chowa się głęboko i szuka samotoności. Dlatego dom z małymi dziećmi nie jest raczej dla niego wskazany.

W posagu dostanie transporter, miski, żwirek oraz jedzenie.

Nie wiem jak to jest z alergią, która po pięciu latach się pojawia, ale cóż...

To moja bardzo dawna znajoma, mam do niej kontakt mailowy, gdyby ktoś był chętny.

Obrazek Obrazek

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto sty 26, 2010 13:28 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

:(

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto sty 26, 2010 16:00 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

tragedia :(
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto sty 26, 2010 21:10 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

Trzeba mu pyknąć ogłoszenia. O tej porze roku dla takiego ładnego kota dom powinien szybko się znaleźć.
Tylko może nie dawać tego zdjęcia z kotem pomykającym po niezabezpieczonym balkonie :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto sty 26, 2010 21:34 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

zapytam Pana, któremu wyadoptowałam pół roku temu rosyjskiego niebieskiego kota, wspominał że chciałby mieć dwa, bardzo dobry, spokojny dom
AnielkaG

Post » Śro sty 27, 2010 12:10 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

:!:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Śro sty 27, 2010 23:31 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

hop!
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sty 28, 2010 10:39 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

hop
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw sty 28, 2010 14:53 Re: W-wa "rosyjski niebieski" kocur 5 lat, kastrat, szuka domu

8O , i co z kotkiem, znalazł domek?, jeśli nie, trzeba koniecznie dać ogloszenia na Allegro :ok: taki piękny, nie powinno być problemu....Zgadzam się, zdjęcie do ogłoszenia nie powinno pokazywać kotka, brykającego na balkonie bez siatki...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04