Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2009 17:40 Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Kotka czuje się już lepiej jutro dostanie ostatnią dawkę antybiotyku...prócz tego przyjmuje jeszcze krople i wszystko jest na najlepszej drodze do wyzdrowienia... :)

Kicia jest energiczne, ale uwielbia się wylegiwać i spać... ma apetyt i jej brzuszek pomału wraca do normy.. :)

Proszę pomóżcie !!!!!

Zdjęcie z dzisiejszej drzemki na parapecie... :)

---------------------------------------------------------------------------------

Kilkumiesięczna kotka PILNIE potrzebuje domu !!!

14.12.09 znaleźliśmy małą kotkę w złym stanie... na pierwszy rzut oka było widać, że zostawienie jej na podwórku nie wątpliwie skończy się dla niej tragicznie... ;(

Jest bardzo wychudzona i choruje na zaawansowany koci katar, obecnie przyjmuje antybiotyki ( dzięki wspaniałej pani weterynarz która zgodziła się wyleczyć ja za darmo :) )

Teraz mieszka u mnie w domu jednak nie mogę jej zostawić ponieważ moje dwa psy nie akceptują kotów, może u mnie mieszkać tylko do soboty !!!!

PILNIE potrzebuje domu by nie trafić do schroniska... !!!
Zima zaczęła się już na całego i wiadomo, że to wyjątkowo trudny okres dla zwierząt w schronisku..

BŁAGAM POMÓŻCIE ZNALEŹĆ JEJ DOM !!!

Kicia ma parę miesięcy, to śliczna malutka kotka, która poznała i pokochała człowieka... z początku trochę dzika teraz wyleguje się w łóżku i domaga się pieszczot, uwielbia siedzieć na kolanach i głośno mruczeć...

Może mieszkać z psami, nie boi się ich ,nawet kiedy szczekają ma je w pogardzie... ;)

Załatwia się do kuwety, jest bardzo czyściutka ( ani razu nie nabrudziła w domu ani nie załatwiła się poza kuwetą )

NIE POZWÓLCIE BY TRAFIŁA DO SCHRONISKA !!!

JEŻELI NIE MOŻESZ JEJ ZAADOPTOWAĆ PODARUJ JEJ NA ŚWIĘTA DOM TYMCZASOWY !!!!

Kontakt :

tel: 798837382 - Ludwika
tel: 502291635 - Arek

e-mail : kochampsy11@wp.pl

PROSZĘ POMÓŻCIE JĄ OGŁOSIĆ !!!

BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDĄ POMOC !!!!

Taki meil przyszedł wczoraj na moja skrzynke pocztowa. Zdjecia wstawie za chwilę
Ostatnio edytowano Śro gru 30, 2009 17:15 przez IKA 6, łącznie edytowano 2 razy
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon gru 28, 2009 17:51 Re: Malutka kotka uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Obrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek Obrazek

IKA 6

Post » Pon gru 28, 2009 18:40 Re: Malutka kotka uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

IKA 6 pisze:Kotka czuje się już lepiej jutro dostanie ostatnią dawkę antybiotyku...prócz tego przyjmuje jeszcze krople i wszystko jest na najlepszej drodze do wyzdrowienia... :)

Kicia jest energiczne, ale uwielbia się wylegiwać i spać... ma apetyt i jej brzuszek pomału wraca do normy.. :)

Proszę pomóżcie !!!!!

Zdjęcie z dzisiejszej drzemki na parapecie... :)

---------------------------------------------------------------------------------

Kilkumiesięczna kotka PILNIE potrzebuje domu !!!

14.12.09 znaleźliśmy małą kotkę w złym stanie... na pierwszy rzut oka było widać, że zostawienie jej na podwórku nie wątpliwie skończy się dla niej tragicznie... ;(

Jest bardzo wychudzona i choruje na zaawansowany koci katar, obecnie przyjmuje antybiotyki ( dzięki wspaniałej pani weterynarz która zgodziła się wyleczyć ja za darmo :) )

Teraz mieszka u mnie w domu jednak nie mogę jej zostawić ponieważ moje dwa psy nie akceptują kotów, może u mnie mieszkać tylko do soboty !!!!

PILNIE potrzebuje domu by nie trafić do schroniska... !!!
Zima zaczęła się już na całego i wiadomo, że to wyjątkowo trudny okres dla zwierząt w schronisku..

BŁAGAM POMÓŻCIE ZNALEŹĆ JEJ DOM !!!

Kicia ma parę miesięcy, to śliczna malutka kotka, która poznała i pokochała człowieka... z początku trochę dzika teraz wyleguje się w łóżku i domaga się pieszczot, uwielbia siedzieć na kolanach i głośno mruczeć...

Może mieszkać z psami, nie boi się ich ,nawet kiedy szczekają ma je w pogardzie... ;)

Załatwia się do kuwety, jest bardzo czyściutka ( ani razu nie nabrudziła w domu ani nie załatwiła się poza kuwetą )

NIE POZWÓLCIE BY TRAFIŁA DO SCHRONISKA !!!

JEŻELI NIE MOŻESZ JEJ ZAADOPTOWAĆ PODARUJ JEJ NA ŚWIĘTA DOM TYMCZASOWY !!!!

Kontakt :

tel: 798837382 - Ludwika
tel: 502291635 - Arek

e-mail : kochampsy11@wp.pl

PROSZĘ POMÓŻCIE JĄ OGŁOSIĆ !!!

BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDĄ POMOC !!!!

Taki meil przyszedł wczoraj na moja skrzynke pocztowa. Zdjecia wstawie za chwilę

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
krynia08

Post » Pon gru 28, 2009 18:47 Re: Malutka kotka uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Kotka ma juz wystawione Allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=866916122
Juz obejrzało ja 150 osób :mrgreen:

IKA 6

Post » Pon gru 28, 2009 19:05 Re: Malutka kotka uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

dubel

IKA 6

Post » Pon gru 28, 2009 19:56 Re: Malutka kotka uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Witam!
Dziękujemy Ika za załozenie watku Lusi(takie imie dostała)
Lusi dojechała szczesliwie cała-została zamknieta przez gbura w bagazniku autobusu....mielismy niemiła pogawedke z kierowca, który wział od TDT Lusi pieniadze za przewiezienie zywej istoty i w rezultacie zamknał"bagaz'jak bagaz.Lusi była przerazona-trzesła sie...Mamy juz zdjecia w domku,niebawem przesle Krysi i Ona wstawi.Lusi jest jescze troszke wystraszona zmiana, ale od razu po zamknieciu jej w pokoju izolatkowym rzuciła sie na jedzenie i bardzo duzo zjadła :D Przy jedzonku tak sie 'wlepiała"w nas,ze domownicy "zakochani"...Jest zainteresowana moimi kotami, które juz ja obserwuja i 'waruja pod drzwiami'.Lusi zabieram na spacerek po domku...jest bardzo, bardzo zadowolona i sie rozglada 8O Chyba nasz wielki pies wpadł jej w oko,bo tez sie nim interesuje.Snoopy natomiast przywitał Lusi machaniem ogona i bardzo pozywywnie do niej piszczy...Na razie.
Szukam dla Lusi domku NAJLEPSZEGO...bo ona nie musi stad odchodzic, jest bezpieczna..Mój dom jest bardzo otwarty,ale sparzyłam sie jedna adopcja i jestem bardzo podejrzliwa...Nowy dom to kolejna zmiana.Informuje wiec,ze rozwazamy pozostawienie Lusi u nas jesli wspaniali, "normalni"ludzie sie nie znajdą
Mój telefon podam na priv... :1luvu: Malutka juz czeka na kolacje i 'pochłania' wszystko,nie wybrzydza...nie to co moje footra rozpuszczone :twisted:
Dodam ,ze koteczka jest bardzo, bardzo drobniutka,wyglada jak kociaczek...Nie mam dla niej zadnej dokumentacji-pojade z nia do weta w Sylwestra dopiero i po badaniach zobaczymy kiedy będzie można ja zaszczepic.Mysle,że i sterylke zamówic.Każda pomoc finansowa mile widziana...tym bardziej ,ze spłacam nadal dług za leczenie Kajusi,która odeszła z TM na białaczkę(ok.900zł)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 28, 2009 21:22 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Ło matko, jaka kruszynka. :1luvu: :1luvu: :1luvu: A dziadowi-kierowcy życzę miłej podróży w bagażniku :evil: :evil: :evil:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon gru 28, 2009 23:11 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Dowiedziałam się przed chwila ,ze "SOWA zostaje ."..no nie wiem...jest taka ładna,że dom znajdzie...zobaczymy jak tam sie losy potoczą.Sowa zamknieta w pokoju cichutko płacze,zeby ja "na salony zabrac',no to leze...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 0:31 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Ty Boźka to masz szczęście do namolnie/upierdliwie kochających kotów :ryk: :ryk: :ryk:
ale jak się bierze te których nikt już nie chce to tak koffają :1luvu:
:ok: :ok: :ok: za kotinkę!

(trzymaj kciuki dziewczyno - zgłosił się domek co chce te moje 2kiziaki..mieszkałyby w domu niewychodzącym z ogródkiem z 2 piesami , jutro spotkanie :P )
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto gru 29, 2009 1:20 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Rakea pisze:Ty Boźka to masz szczęście do namolnie/upierdliwie kochających kotów :ryk: :ryk: :ryk:
ale jak się bierze te których nikt już nie chce to tak koffają :1luvu:
:ok: :ok: :ok: za kotinkę!

(trzymaj kciuki dziewczyno - zgłosił się domek co chce te moje 2kiziaki..mieszkałyby w domu niewychodzącym z ogródkiem z 2 piesami , jutro spotkanie :P )

:ok: :ok: :ok:

Lusi obwarczała własnie naszego piesa :lol: ,szkoda,ze miny nie widzicie...Lusi chodzi sobie po domku jak królewna,teraz patrzy na mecz...i biegnie..na góre za kotami :conf:
cos tam 2 moje sycza...ale nie groźnie...odwazna jest :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 8:02 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Ha widzę że Lusi nic nie zraziło, nawet podróż w bagazniku :evil: :mrgreen: :mrgreen:

IKA 6

Post » Wto gru 29, 2009 14:46 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Obrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek Obrazek
To najnowsze zdjęcia Lusi i jej opiekunki zaraz po przyjeździe :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Wto gru 29, 2009 15:04 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Lusi została zamknieta, bo mi numer wycieła dzisiaj-schowała sie jakims cudem pod kominek...i nie mogłam jej stamtad wyjac(bo chuda nie jestem..).Mysle sobie(bo jest wspaniała),ze skoro jest zdrowa nalezało by jej domek znalexc-u nas jak patrze,albo inwalidzi kulawi, bez nóg i ogónów, albo sraczkujace,albo slepe :mrgreen:
Lusi jest słodziutka i bardzo puchata,naprawde..im dłuzej tu bedzie tym trudniej bedzie ja oddac.Idealny domku znajdx sie szybko, bo jak Lusi pójdzie do Ciebie, to Bozenka adoptuje jakaś "uskodzona'biede....a takie tez domków szukaja :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 15:10 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :kotek: :love: :love: :love:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto gru 29, 2009 22:26 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

NO NIESTETY Sowa zostaje u nas na stałe....tak myslałam...IKA dziekuje bardzo za wszelka pomoc-to nie Lusi-tylko Sowa i Beczka(pochłaniaczka i smieszna-nie do podrobienia)
Wszystkim za pomoc dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

[następna]