Witam wszystkich nazywam się Agata i mam kota Gucia ma on 6lat. Jestem tutaj nową osobą i nie za bardzo się orientuję jeżeli piszę w złym dziale to proszę o przeniesienie . Z kotkiem mieszka świnka morska,chomik, papużki ,królik i 2 pieski .Jak nauczę się wstawiac zdjęcia to pokaże wam swoją ferajnę . za TM
Ostatnio edytowano Sob sty 28, 2012 12:56 przez panimama, łącznie edytowano 5 razy
Jesteś we właściwym dziale. Witaj, miło że jesteś z nami. Nie obiecuję że będę wpadać bo ostatnio dość mocno bywam zaabsorbowana, ale cieszę się mogąc powitać Ciebie i Gucia.
Dzięki za tak miłe powitanie . Oglądałam forum już wcześniej , ale dopiero teraz napisałam . Guciu jest kotkiem mojej teściowej ale że mieszkamy razem także i moim Natomiast królik i świnka morska są adoptowane prze ze mnie. Papużki są mojego męża . No a cała przygoda moja ze zwierzątkami zaczęła się od chomiczka .
Króweczki są najsłodsze To fakt. Przywitamy się ja i moje 4 footerka (w tym jeden króweczek)
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
A ja od wczoraj mam u siebie malutkiego kotka .Kotek jest identyczny jak Guciu . Kotek za miesiąc pójdzie do domku na wioskę do mojej cioci. Kotka wzięła córka mojego męża siostry i chciała dla siebie lecz jej mama nie pozwoliła.Kotek dopiero przestał mleko matki pic . Zabrałam go jej i wzięłam do siebie no a jak trochę podrośnie to go dam cioci .
zdjęcia złej jakości ale nie mam aparatu cyfrowego zastanawiam się czy nie lepiej będzie jak może ktoś ją adoptuje. Mam mętlik w głowie chciała bym dla niej jak najlepiej.