panikota pisze:Zofia&Sasza pisze:Czy osoby, które umieściły koty u IKI 6 maja zamiar je odebrać???
Gdybym ja oddawała koty do IKA6, to ostatnią rzeczą jaką bym teraz zrobiła to pisanie w tym wątku o moich planach ewentualnego odzyskania kotów.
I macie świadomość, że IKA to czyta i jeśli hipotetycznie doszłoby do jakiejś interwencji to wszystko i tak będzie "pozamiatane"? Może nawet już jest
Na pewno jest pozamiatane, myslicie, że sama dla siebie poprosiłaby o interwencje mając w domu multum kotów, w przeważającej ilosci chorych , ledwo zywych ! a jesli nawet dojdzie do jakiejkolwiek interwencji, to w DT u IKA6 beda sliczne, czyściutkie i tłusciutkie koteczki........które przyniesie do domu dzień wczesniej, pozbywając sie wpierw brzydkich, brudnych i chorych .
Przestańcie już pisac o tym wszystkim na forum, koty z forum , które wzieła a były chore pewnie wypuściła na działki i tam umrą, a może któremus sie uda przezyc? Na pewno nie dopusci, zeby ktos wszedł do domu i zobaczył tam chore koty, tam juz na pewno jest "posprzątane" i tylko.....kotów żal
Żałuje, że nie mogłam sie skontaktować z Liwią gdy odebrałam koty i jeszcze czekałam przed domem, że może sie jednak uda do póki tam jestem i na goraco cos się da zrobić. Niestety , teraz jedynie można zapobiec braniu nowych kotów, ale to tez jest trudna sprawa,bo chyba trzeba by było zorganizowac dyzury pod jej domem