Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:co??Ja protestuję!Gdzie Ty jedzisz??
Kicia_ pisze:Dzięki zaangażowaniu Agness i mawin, 5 kotków jest właśnie pakowanych do auta PcimOlki i jedzie szukać szczęścia w Niemczech. Dziękujemy i czekamy na wieści
W schronie jest 3-miesięczny maluszek ze zmiażdżona łapką, od tygodnia czekający na pomoc. Łapka w tej chwili nadaje się tylko do amputacji, bo zwisa bezwładnie. Kto może dać kociakowi DT? PILNE!!!
Kicia_ pisze:....
W schronie jest 3-miesięczny maluszek ze zmiażdżona łapką, od tygodnia czekający na pomoc. Łapka w tej chwili nadaje się tylko do amputacji, bo zwisa bezwładnie. Kto może dać kociakowi DT? PILNE!!!
Gibutkowa pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:Bo wet Kruszyny zna rodzinkę co chce kotka małego. To tak pomyślałyśmy, że jeśli oni by już wzięli od naszego DT kotka do adopcji to na jego miejsce mógłby przyjść ten maluszek....
Ty Gibutkowa nigdzie tam za morze nie jedx tylko tutaj zostań...
No wydała mnie baba noo....![]()
Nie tak szybko BożenkoRok na pewno jeszcze posiedzę z Wami
A potem wirtualnie przecież
Figaro52 pisze:Kicia_ pisze:Dzięki zaangażowaniu Agness i mawin, 5 kotków jest właśnie pakowanych do auta PcimOlki i jedzie szukać szczęścia w Niemczech. Dziękujemy i czekamy na wieści
Błagam sprawdzcie najpierw łapkę u innego weta ( proponuję kliniki). Mój Gucio w środę prawdopodobnie będzie miał ściągnięty gips i założony tylko opatrunek. [b]Będzie miał 4 łapkiNie pozwólcie bez badania na amputację
PcimOlki pisze:Już go nie ma.
Gibutkowa pisze:Mam nadzieję że to oznacza że jest już odebrany
Kruszyna pisze:Gibutkowa pisze:Mam nadzieję że to oznacza że jest już odebrany
Z dostępnych mi informacji wynika, że właśnie tak się stało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości