Kubusiu [i] kocurku..

M. Monroe ma szansę podleczyć się, jestem dobrej myśli bo babka kumata

brak mi słów, Kuba i Kulas wytrącili mnie z równowagi którą ''łapnęłam'' po wcześniejszych przetrąceniach..
no ale nie czas na łzy tylko mobilizacja bo dużo zmian i pracy nas czeka
a w pamięci pozostaną te dobre chwile, wspomnienia słodkie rozlewające się ciepło w serduszku

MARAT (60/12)- nadal chory na kwarantannie, syczy, przygotowany do ataku, ciężki przypadek pod tym względem, smarka, bańki z nosa, języczek wysunięty, sierść czarna ze sporą ilością brązowego koloru

LOSTRIS (76/12) - bardzo miziasta kotka, mruczała na rękach, tulaśna jak maluszek, wesoła, rozluźniona by rzec można, nie sprawiała problemu, nie uciekała, nie była wystraszona, piękna jest
SASZA (73/12) - kotka która została oddana z powodu alergii dziecka, jest typem marudy, burczy pod nosem na inne koty, ma charakterek jak coś jej się nie spodoba to pazurem dostarczy wrażeń, zasyczeć też potrafi, impulsywna ale też i miziasta, te frędzelki na uszach są zachwycające przypomina wyglądem małego rysia

AMISZ (80/12) - Bury dorosły kocurek, bardzo miły, miziasty, spokojny, zrobił dziś dość luźną kupę..co do innych kotów wydaje się być neutralny, bardzo grzeczny ale to tez może okazję się dalej jeśli nie znajdzie domku szybko, a wyląduje na kociarni
LUSIEK - słodki podrostek, traktorek włączony na maxa, żywotny, wesoły, rezolutny i ciekawski, w klatce drze się, próbuje przedrzeć się przez kraty..tak uwielbia człowieka, wtapia się w niego pełen ufności, na rączkach przeszczęsliwy
TORIN (63/12) - Kot dziki, syczący, przerażony nie dający się do siebie zbliżyć
MEMNON i BRUS w jednej klatce oba się lubią i szaleją za człowiekiem, zdecydowanie prowadzi Brus swoim przeuroczym skrzekiem, zaczepianie łapką, zaangażowaniem by wydostać się z klatki choć na chwilę..Memnon skromniejszy, poskromiony przez Brusa
i zapomniałam napisac ,że w schronisku jest nowa czarnuszka w ciazy, z Koszutki
to ta kotka - Bettysolo nadasz jej imię??
całość tutaj -------------------------> https://picasaweb.google.com/1002008626 ... directlink